Επεισόδιο 15: Αυγά - Ποιοι οι κίνδυνοι; Πως τα διαχειριζόμαστε με ασφάλεια;
The food Processors
Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 - 22 λεπτά
Τα αυγά αποτελούν μια εξαιρετική τροφή για όλους μας. Όμως η κατανάλωση των αυγών και των προϊόντων αυγών έχει συσχετισθεί με αιτίες τροφικών δηλητηριάσεων στην Ε.Ε. Το κύριο παθογόνο που ενέχει σημαντικό κίνδυνο για ασθένειες που μεταδίδονται μέσω των αυγών στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η Salmonella και η ανάπτυξή του στα αυγά επηρεάζεται από τη θερμοκρασία κατά την αποθήκευση και τη μεταφορά των αυγών. Ποια είναι η σωστή διαχείριση των αυγών στο σπίτι μας; Τι κοιτάμε στις ετικέτες των αυγών; Ποια η διάρκεια ζωής των αυγών; Αυτές είναι κάποιες από τις ερωτήσεις που μας έχετε κάνει κατά καιρούς.
Ένα επεισόδιο που μας ζητήσατε και το κάναμε
Καλή μας ακρόαση
Εγγραφή στο podcast
Latest
Podcasts
-
Η Εφημερίδα των Συντακτών
Ελεύθερος σκοπευτής: Το χρέος, το πλεόνασμα κι ένα μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα
Weather&go!
-
Fri
27°C
-
Sat
26°C
-
Sun
24°C
-
Mon
22°C
-
Tue
22°C