Επεισόδιο 15: Αυγά - Ποιοι οι κίνδυνοι; Πως τα διαχειριζόμαστε με ασφάλεια;

The food Processors

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 - 22 λεπτά

Τα αυγά αποτελούν μια εξαιρετική τροφή για όλους μας. Όμως η κατανάλωση των αυγών και των προϊόντων αυγών έχει συσχετισθεί με αιτίες τροφικών δηλητηριάσεων στην Ε.Ε. Το κύριο παθογόνο που ενέχει σημαντικό κίνδυνο για ασθένειες που μεταδίδονται μέσω των αυγών στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η Salmonella και η ανάπτυξή του στα αυγά επηρεάζεται από τη θερμοκρασία κατά την αποθήκευση και τη μεταφορά των αυγών. Ποια είναι η σωστή διαχείριση των αυγών στο σπίτι μας; Τι κοιτάμε στις ετικέτες των αυγών; Ποια η διάρκεια ζωής των αυγών; Αυτές είναι κάποιες από τις ερωτήσεις που μας έχετε κάνει κατά καιρούς.
Ένα επεισόδιο που μας ζητήσατε και το κάναμε
Καλή μας ακρόαση

Εγγραφή στο podcast

Podcasts

Weather&go!

  • Fri

    27°C

  • Sat

    26°C

  • Sun

    24°C

  • Mon

    22°C

  • Tue

    22°C