Guest 28 : Οινογνωσία - Αντώνης Αλιφραγκής

The food Processors

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 - 33 λεπτά

Και επειδή το κρασί είναι κάτι που δεν τελειώνει σε ένα επεισόδιο και εφόσον μάθαμε για την γευσιγνωσία των οίνων , θέλουμε να συνεχίσουμε την περιήγηση μας στον μαγευτικό κόσμο των κρασιών μαθαίνοντας για την παραγωγή τους.Κρασιά λευκά, ερυθρά, ροζέ , πορτοκαλί η μπλέ κρασί !!!! Γλυκά, ημίγλυκα, ξηρά. Πως γίνεται η παραγωγή των κρασιών? Ποιες είναι οι πιο γνωστές ελληνικές ποικιλίες? Αυτά και πολλά ακόμα σε ένα πολύ ενδιαφέρον ( συνέχεια του προηγούμενου επεισοδίου). Μαζί μας πάλι ο Αντώνης Αλιφραγκής
Καλή μας ακρόαση

Εγγραφή στο podcast

Podcasts

  • Του παππού μου τον χαβά, με τον Παντελή Καναράκη

    Eurovision

    Η Γιουροβίζιον απασχολεί τους Έλληνες πολύ. Αλλά όταν λέμε πολύ, εννοούμε πολύ. Τέτοιο πάθος δεν δείχνουν για άλλα κι άλλα. Πως λοιπόν να μην απασχολήσει και τον παππού Αριστείδη που μας εξηγεί τα πάντα για αυτόν το διαγωνισμό που δίχασε κόσμο και κοσμάκη

Weather&go!

  • Mon

    27°C

  • Tue

    27°C

  • Wed

    29°C

  • Thu

    30°C