Guest 19 : Νίκος Γδοντέλης - Οι διατροφικές τάσεις του μέλλοντος...σήμερα
The food Processors
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 - 29 λεπτά
Αλήθεια έχουμε σκεφτεί τι θα περιλαμβάνει ένα γιορτινό τραπέζι το 2050;
Πώς έχουν αλλάξει οι διατροφικές συνήθειες και ποιες είναι οι νέες τάσεις; Ποια θα είναι η διατροφή του μέλλοντος; Πως η προσέγγιση για Βιωσιμότητα (sustainability) επηρεάζει το πιάτο του καταναλωτή. Πως επηρεάζει η έννοια της ευζωίας των ζώων (animal welfare) το πιάτο του καταναλωτή και πως θα την επηρεάσει στο μέλλον. Υπάρχει νομικό ή ρυθμιστικό πλαίσιο που διέπει και περιγράφει τη «διατροφή» του μέλλοντος;
Συζητάμε αυτό το εξαιρετικό θέμα μαζί με τον Νίκο τον Γδοντέλη , ιδρυτή του εξαιρετικού site cibum (https://cibum.gr)
Καλή μας ακρόαση και καλή μας όρεξη!
Εγγραφή στο podcast
Latest
Podcasts
-
NEWS 24/7 Podcasts
Γιατί οι ταβέρνες έχουν το καλύτερο φαγητό; #explainer
Weather&go!
-
Fri
27°C
-
Sat
26°C
-
Sun
24°C
-
Mon
22°C
-
Tue
22°C