Guest 19 : Νίκος Γδοντέλης - Οι διατροφικές τάσεις του μέλλοντος...σήμερα

The food Processors

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 - 29 λεπτά

Αλήθεια έχουμε σκεφτεί τι θα περιλαμβάνει ένα γιορτινό τραπέζι το 2050;
Πώς έχουν αλλάξει οι διατροφικές συνήθειες και ποιες είναι οι νέες τάσεις; Ποια θα είναι η διατροφή του μέλλοντος; Πως η προσέγγιση για Βιωσιμότητα (sustainability) επηρεάζει το πιάτο του καταναλωτή. Πως επηρεάζει η έννοια της ευζωίας των ζώων (animal welfare) το πιάτο του καταναλωτή και πως θα την επηρεάσει στο μέλλον. Υπάρχει νομικό ή ρυθμιστικό πλαίσιο που διέπει και περιγράφει τη «διατροφή» του μέλλοντος;
Συζητάμε αυτό το εξαιρετικό θέμα μαζί με τον Νίκο τον Γδοντέλη , ιδρυτή του εξαιρετικού site cibum (https://cibum.gr)
Καλή μας ακρόαση και καλή μας όρεξη!

Εγγραφή στο podcast

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Γιατί οι ταβέρνες έχουν το καλύτερο φαγητό; #explainer

Weather&go!

  • Fri

    27°C

  • Sat

    26°C

  • Sun

    24°C

  • Mon

    22°C

  • Tue

    22°C