Guest 17 : Εύα Κωνσταντίνη - Αρωματικές ύλες στα τρόφιμα

The food Processors

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022 - 23 λεπτά

Είναι δυνατόν ένα τρόφιμο να έχει γεύση φράουλα, μπανάνα, πορτοκάλι αλλά το προϊόν να μην έχει καθόλου από το φρούτο και να έχει μόνο αρωματικές ύλες; Που και γιατί χρησιμοποιούνται οι αρωματικές στα τρόφιμα; Είναι ασφαλής η χρήση τους στα τρόφιμα; Τι σημαίνει η φυσική αρωματική ύλη και ποια η διαφορά τους από την αρωματική ύλη. Είναι το ίδιο ασφαλείς;
Συζητάμε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον θέμα που όλους μας έχει απασχολήσει μαζί με μια ειδική στις αρωματικές ύλες την Εύα Κωνσταντίνη
Καλή μας ακρόαση!

Εγγραφή στο podcast

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Γιατί οι ταβέρνες έχουν το καλύτερο φαγητό; #explainer

Weather&go!

  • Fri

    27°C

  • Sat

    26°C

  • Sun

    24°C

  • Mon

    22°C

  • Tue

    22°C