Guest 17 : Εύα Κωνσταντίνη - Αρωματικές ύλες στα τρόφιμα
The food Processors
Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022 - 23 λεπτά
Είναι δυνατόν ένα τρόφιμο να έχει γεύση φράουλα, μπανάνα, πορτοκάλι αλλά το προϊόν να μην έχει καθόλου από το φρούτο και να έχει μόνο αρωματικές ύλες; Που και γιατί χρησιμοποιούνται οι αρωματικές στα τρόφιμα; Είναι ασφαλής η χρήση τους στα τρόφιμα; Τι σημαίνει η φυσική αρωματική ύλη και ποια η διαφορά τους από την αρωματική ύλη. Είναι το ίδιο ασφαλείς;
Συζητάμε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον θέμα που όλους μας έχει απασχολήσει μαζί με μια ειδική στις αρωματικές ύλες την Εύα Κωνσταντίνη
Καλή μας ακρόαση!
Εγγραφή στο podcast
Latest
Podcasts
-
NEWS 24/7 Podcasts
Γιατί οι ταβέρνες έχουν το καλύτερο φαγητό; #explainer
Weather&go!
-
Fri
27°C
-
Sat
26°C
-
Sun
24°C
-
Mon
22°C
-
Tue
22°C