Guest 13 : Έλλη Καμπανοπούλου - Σε τι χρειάζονται οι αισθήσεις μας στα τρόφιμα

The food Processors

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 - 18 λεπτά

Γεύση, ακοή, όσφρηση, όραση, αφή.. Σε τι μας χρειάζονται οι αισθήσεις μας για τα τρόφιμα? Ποιά είναι τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των τροφίμων, Τι μπορούμε να καταλάβουμε με την όσφρηση μας για ένα τρόφιμο? Πόσο σημαντική είναι η γεύση όταν δοκιμάζουμε ένα τρόφιμο;
Σε αυτό το επεισόδιο έχουμε μαζί μας την Έλλη Καμπανοπούλου από τα εργαστήρια Erganal και συζητάμε για τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των τροφίμων και πως αξιοποιούμε τις αισθήσεις μας κατά την επιλογή των τροφίμων και την ανάπτυξη νέων τροφίμων
Τι κάνει η βιομηχανία τροφίμων για αυτό το κομμάτι ; αλλά και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς οι καταναλωτές με τις αισθήσεις μας για να ΄΄καταλάβουμε'' 'ένα τρόφιμο
Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον επεισόδιο με την Έλλη Καμπανοπούλου μαζί μας
Καλή σας ακρόαση

Εγγραφή στο podcast

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Γιατί οι ταβέρνες έχουν το καλύτερο φαγητό; #explainer

Weather&go!

  • Fri

    27°C

  • Sat

    26°C

  • Sun

    24°C

  • Mon

    22°C

  • Tue

    22°C