Πώς ο καύσωνας βλάπτει τα τρόφιμα και την υγεία μας
Το Βήμα Σήμερα
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 - 11 λεπτά
Ο Γιώργος Μουρμούρης, δημοσιογράφος στην ερευνητική ομάδα Zoom στο «ΒΗΜΑ», Zoom στα «ΝΕΑ», εξηγεί πώς οι υψηλές θερμοκρασίες αλλοιώνουν προϊόντα που αγοράζουμε από τα περίπτερα και τι προκαλεί στην υγεία μας η κατανάλωση τους.
Εγγραφή στο podcast
Latest
Podcasts
-
Global News Podcast BBC
Trump announces multi-billion dollar AI programme
Weather&go!
-
Wed
16°C
-
Thu
16°C
-
Fri
15°C
-
Sat
18°C