41 λεπτά | Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2025
Στο νέο επεισόδιο των The Food Processors, ο Διευθυντής της εταιρείας Fruit Project, Χρήστος Δούλγερης και η Κωνσταντίνα Γιόντη, Υπεύθυνη Ποιότητας, ανοίγουν ένα γευστικό ταξίδι στον κόσμο του ακτινιδίου. Από την εξωτική του καταγωγή και την πορεία της καλλιέργειας που εξαπλώθηκε μέχρι να φτάσει στα ελληνικά κτήματα, μέχρι τις διαφορές ανάμεσα στο δροσερό πράσινο και το γλυκό κίτρινο ακτινίδιο, οι δύο συνομιλητές φωτίζουν μυστικά που κρύβονται πίσω από κάθε μπουκιά. Και η κουβέντα δεν σταματά εκεί· φτάνει στον πιο πρόσφατο και συναρπαστικό σταθμό: τον νέο ισχυρισμό υγείας που αναγνώρισε η Ευρωπαϊκή Ένωση, κάνοντας το ακτινίδιο το πρώτο φρέσκο φρούτο που κέρδισε αυτήν τη διάκριση.Και ας μην ξεχνάμε ότι το ακτινίδιο έχει περισσότερη βιταμίνη C από το πορτοκάλι!!!!