Όλοι οι μουσικοί που είχαν ένα τραγικό πεπρωμένο

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 - 9:52 μ.μ.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο

Michael Hutchence

Το πρωί της 22ας Νοεμβρίου 1997, ο INXSMichael Hutchence τραγουδιστής βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο 524 του Ritz-Carlton ξενοδοχείου στο Double Bay το Sydney. Το σώμα είχε ένα σφιχτό λαιμό σε μια ζώνη που ήταν δεμένη με το αυτόματο κλείσιμο που ήταν τοποθετημένο στην κορυφή της πόρτας του υπνοδωματίου.

Kurt Cobain

Ο αρχηγός της Nirvana Kurt Cobain βρέθηκε νεκρός το πρωί της 8ης Απριλίου 1994 μέσα στο σπίτι του στη λίμνη Washington. Σύμφωνα με την έρευνα, Cobain αυτοκτόνησε με πυροβολισμό τουφέκι. Δίπλα στο πτώμα του βρέθηκε ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα προς την οικογένεια και το ακροατήριό του.

Chester Bennington

Ο Linkin Park Chester Bennington τραγουδιστής αυτοκτόνησε στο σπίτι του στο Palos Verdes (Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες) στις 21 Ιουλίου 2016. Για χρόνια Bennington είχε προβλήματα με την κατάχρηση αλκοόλ και ναρκωτικών και είχε ήδη εκφράσει την πρόθεση να αυτοκτονήσει στο παρελθόν. Άφησε έξι παιδιά από δύο διαφορετικούς γάμους.

Chris Cornell

Ο ηγέτης συγκροτημάτων όπως οι Soundgarden, Temple of the Dog και Audioslave Chris Cornell πέθανε σε δωμάτιο ξενοδοχείου τη νύχτα της 17ης Μαΐου 2017, μετά από συναυλία Soundgarden το Detroit. Σύμφωνα με μεταγενέστερες έρευνες, Cornell αυτοκτόνησε. Τον Φεβρουάριο του 2018 κυκλοφόρησε ένα μεταθανάτιο single, You never knew my mind, που περιέχεται στο άλμπουμ Johnny Cash: Forever Words.

Ian Curtis

Ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός του Joy Division Ian Curtis αυτοκτόνησε σε ηλικία 23 ετών, στις 18 Μαΐου 1980. Curtis κρεμάστηκε στην κουζίνα του σπιτιού του το Macclesfield. Σύμφωνα με τον επίσημο βιογράφο του, πριν πεθάνει Curtis παρακολούθησε την ταινία The Ballad of Stroszek by Herzog και άκουσε το άλμπουμ The Idiot από τον Iggy Pop.

Keith Emerson

Ο μουσικός Keith Emerson, ο οποίος έπαιζε σε συγκροτήματα όπως οι The Nice και Emerson, Lake & Palmer πέθανε τη νύχτα μεταξύ 10 και 11 Μαρτίου 2016, στο σπίτι του στο Los Angeles. Σε ηλικία 71 Emerson αποφάσισε να αυτοκτονήσει λόγω κατάθλιψης που προκλήθηκε από μια ασθένεια στο δεξί του χέρι που τον εμπόδισε να παίξει σωστά το πληκτρολόγιο.

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Θέκλα Πετρίδου, το podcast

    Podcast Ep #54 Ενδοαποκαλύψεις από ψυχοθεραπεία και ψυχοεκπαίδευση. Μελέτη περίπτωσης ανδρός ετών 55

    Podcast Episode #54 Ενδοαποκαλύψεις από ψυχοθεραπ…

Weather&go!

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    25°C