Όζι Όζμπορν: Αγωνία για τον τραγουδιστή - Θα υποβληθεί σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 - 9:22 μ.μ.

Την πόρτα του χειρουργείου αναμένεται να περάσει προσεχώς ο Όζι Όζμπορν, ο οποίος σύμφωνα με όσα ανέφερε η σύζυγός του, Σάρον, πρόκειται να υποβληθεί σε μία σοβαρή χειρουργική επέμβαση, η οποία μάλιστα "θα καθορίσει το υπόλοιπο της ζωής του".

Η συγκεκριμένη είδηση έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους εκατομμύρια θαυμαστές του τραγουδιστή της heavy metal μουσικής σκηνής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Μιλώντας στο Talk TV, η σύζυγος του Όζμπορν ανέφερε ότι ταξίδευε στο Λος Άντζελες προκειμένου να στηρίξει τον 73χρονο σύζυγό της, ο οποίος υποφέρει από κινητικά προβλήματα καθώς και μια μορφή Πάρκινσον τα τελευταία χρόνια.

"Δεν μπορώ να περπατήσω σωστά αυτές τις μέρες", είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Classic Rock τον Μάιο. "Κάνω φυσικοθεραπεία κάθε πρωί. Είμαι κάπως καλύτερα, αλλά είμαι ακόμα αρκετά μακριά από το να επιστρέψω σύντομα".

Όπως αναφέρεται στον Guardian, ο Όζι είχε έναν σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος με γουρούνα το 2003, ο οποίος επιδεινώθηκε το 2019 από μια πτώση που χρειάστηκε να μπουν 15 βίδες στη σπονδυλική στήλη του. Είπε ότι η χειρουργική επέμβαση τον άφησε με νευρική βλάβη και το 2020 ανακοίνωσε τη διάγνωση της νόσου του Πάρκινσον. "Δεν πεθαίνω από Πάρκινσον. Δουλεύω με αυτό το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου", είχε πει.

ΠΗΓΗ:news247

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Έξω από το στόμα του Λάκη

    Λάκης Λαζόπουλος: Πού πήγαν τα 11 λεπτά; (Επεισόδιο 25ο)

    «Έξω από το στόμα του Λάκη» - Ο Λάκης Λαζόπουλος, αποκλειστικά στο newsbreak.gr, κάθε Πέμπτη στις 19:00. Τώρα που το επιτελικό κράτος έγινε υποτελικό, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ χωράει σε ένα κασελάκι, τώρα που ό,τι καταλήγει σε -άκης μας κυβερνάει, τώρα έρχεται

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    24°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    26°C