Ψέμα ο χωρισμός της εγκυμονούσας Rihanna; Ξέσπασε η υποτιθέμενη ερωμένη του ASAP Rocky

Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 - 7:49 μ.μ.

Η είδηση πως η Rihanna απατήθηκε από τον πατέρα του παιδιού που περιμένει καλά κραττεί, αλλά η υποτιθέμενη ερωμένη ξέσπασε.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο, ο πλανήτης μιλάει για τον φημολογούμενο χωρισμό της Rihanna από τον πατέρα του παιδιού που περιμένει, ASAP Rocky και για το σκάνδαλο απιστίας του διάσημου ράπερ με συνεργάτιδα της τραγουδίστριας, την σχεδιάστρια παπουτσιών Amina Muaddi.

Ξέσπασε η Amina:

Με ένα story στο Insragram, η σχεδιάστρια πίσω από τα παπούτσια της συλλογής Fendy 2020, αρνήθηκε κάθε σχέση με τον Rocky.

«Πάντα πίστευα ότι ένα αβάσιμο ψέμα που διαδίδεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν αξίζει καμία απάντηση ή διευκρίνιση, ειδικά αυτό που είναι τόσο ποταπό. Αρχικά υπέθεσα ότι αυτό το ψεύτικο κουτσομπολιό - κατασκευασμένο με τόσο κακόβουλη πρόθεση - δεν θα ληφθεί σοβαρά υπόψη. Ωστόσο τις τελευταίες 24 ώρες κατάλαβα ότι ζούμε σε μια κοινωνία που μιλάει τόσο γρήγορα για θέματα ανεξάρτητα από την πραγματική βάση που έχουν και ότι τίποτα δεν είναι εκτός ορίων.

Ούτε σε μια από τις πιο όμορφες και διάσημες στιγμές στη ζωή κάποιου», συνέχισε η Muaddi, αναφερόμενη στην εγκυμοσύνη της Rihanna.

Η 36χρονη εξήγησε ότι αποφάσισε να «μιλήσει» επειδή οι φήμες όχι μόνο την επηρέασαν, αλλά απευθύνονταν και σε ανθρώπους για τους οποίους τρέφει «μεγάλο σεβασμό και στοργή».Δεν είναι τυχαίο άλλωστε και ίσως σημαδιακό πως το πιο πρόσφατο insta post της σχεδιάστριας στο Instagram, απεικονίζει την Ri Ri.

Η πέτρα του σκανδάλου στην ανακοίνωσή της ευχήθηκε σε όλους ένα υπέροχο Πάσχα καθώς η Rihanna συνεχίζει να ζει τη γαλήνια και υπέροχα ντυμένη εγκυμοσύνη της.

Η 34χρονη Rihanna και ο 33χρονος rapper μπήκαν στη δίνη του σκανδάλου από ένα tweet του συγγραφέα Louis Pisano, που υποστήριξε πως το ζευγάρι χώρισε εξαιτίας της απιστίας του ASAP Rocky με τη Muaddi.

Ακόμα μαζί Rihanna και ASAP Rocky

Τις ώρες τούτες, το TMZ επιμένει πως πηγές από το περιβάλλον της Rihanna διαψεύδουν και τον χωρισμό και την απιστία.To ύποπτο είναι πάντως, πως η πέτρα τους σκανδάλου ακολουθεί ακόμα τη Rihanna στο Instagram αλλά η RiRi έχει κάνει ήδη unfollow.

ΠΗΓΗ:queen

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Fri

    24°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    25°C