Τρόμος σε συναυλία του Harry Styles στη Γλασκώβη – Άνδρας έπεσε στο κενό

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 5:47 μ.μ.

Τρόμος επικράτησε στη συναυλία του Harry Styles – Ο θεατής που έκανε βουτιά στο κενό φέρεται να είναι καλά στην υγεία του

Τρομακτικό τέλος είχε η συναυλία του Harry Styles στη Γλασκώβη όταν ένας άνδρας έπεσε από τον εξώστη του τρίτου ορόφου.

Όπως αναφέρει το «Edinburgh Live», το σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα το Σάββατο 11 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του τραγουδιστή στο Στάδιο Ibrox της πόλης.

Μετά την αρχική έρευνα, η αστυνομία δήλωσε ότι ο άνδρας έπεσε από το «Club Deck» του τελευταίου ορόφου σε μια κερκίδα από κάτω, πριν τελειώσει η συναυλία.

Η κατάσταση του άνδρα είναι ακόμη άγνωστη, ωστόσο, δεν πιστεύεται ότι έχει τραυματιστεί σοβαρά. Λίγο μετά τη βουτιά του στην εξέδρα που βρισκόταν κάτω από τον εξώστη, ο θεατής δέχτηκε επί τόπου πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς.

Σύμφωνα με τη «Mail Online», τη συναυλία του Harry Styles στη Γλασκώβη παρακολούθησαν σχεδόν 50.000 θεατές.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Σκωτίας δήλωσε στη «Mail Online» ότι οι αρχές ενημερώθηκαν για την πτώση ενός άνδρα από τον εξώστη στο γήπεδο στην Edmiston Drive της Γλασκώβης γύρω στις 10:15 το βράδυ του Σαββάτου 11 Ιουνίου 2022.

«Δεν υπήρχαν ύποπτες ενδείξεις και ο άνδρας εξετάστηκε από ιατρικό προσωπικό», τόνισε η αστυνομία.

Η DF Concerts & Events, η οποία ανέλαβε την προώθηση του σκέλους της περιοδείας του Harry Styles στη Σκωτία, επιβεβαίωσε ότι κανείς άλλος θεατής δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με διάφορες αναφορές στα μέσα ενημέρωσης, πιστεύεται ότι ο Harry Styles τραγουδούσε το δημοφιλές τραγούδι του «Kiwi» όταν ο θαυμαστής σκόνταψε και έπεσε από τον εξώστη.

Αμέσως μετά το περιστατικό, οι θαυμαστές που παρακολούθησαν τη συναυλία τους εξέφρασαν την ανησυχία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την κατάσταση του άνδρα που έπεσε στο κενό και πολλοί δήλωσαν σοκαρισμένοι από το τρομακτικό τέλος της βραδιάς.

Ένας θαυμαστής έγραψε στο Twitter: «Οι φίλοι μου και εγώ το είδαμε να συμβαίνει και απλά θέλουμε να ξέρουμε αν όλοι είναι καλά. Πολύ τρομακτικά πράγματα»

«Είδα κατά την έξοδο τον άνδρα που έπεσε να κάθεται με τους νοσοκόμους ζωντανός», έγραψε ένας άλλο χρήστης του Twitter και πρόσθεσε: Αγάπη σε όλους, ήταν ένα καταπληκτικό σόου απλά τρόμαξα πάρα πολύ στο τέλος».

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Έξω από το στόμα του Λάκη

    Λάκης Λαζόπουλος: Πού πήγαν τα 11 λεπτά; (Επεισόδιο 25ο)

    «Έξω από το στόμα του Λάκη» - Ο Λάκης Λαζόπουλος, αποκλειστικά στο newsbreak.gr, κάθε Πέμπτη στις 19:00. Τώρα που το επιτελικό κράτος έγινε υποτελικό, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ χωράει σε ένα κασελάκι, τώρα που ό,τι καταλήγει σε -άκης μας κυβερνάει, τώρα έρχεται

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    24°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    26°C