Το πάρτι του Steven Tyler για τα Grammy συγκέντρωσε 6,4 εκατ. δολάρια για τα κακοποιημένα κορίτσια

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022 - 5:58 μ.μ.

Η φιλανθρωπική βραδιά ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Το πάρτι παρακολούθησης των Βραβείων Grammy του Steven Tyler των Aerosmith επέστρεψε την Κυριακή, μετά από μία χρονιά απουσίας, το 2021, λόγω της πανδημίας.

Η εκδήλωση που περιλαμβάνει δείπνο και ένα σόου στο «Hollywood Palladium» του Λος Άντζελες, πραγματοποιείται παραδοσιακά για την ενίσχυση της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Janie’s Fund» του Steven Tyler, μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία για την ευαισθητοποίηση σχετικά τα νεαρά κορίτσια που έχουν βιώσει την κακοποίηση και την παραμέληση.

Το όνομα του ταμείου, που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Youth Villages, είναι εμπνευσμένο από την επιτυχία «Janie’s Got a Gun» των Aerosmith του 1989, η οποία αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού κοριτσιού που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής κακοποίησης.

Η φετινή εκδήλωση συγκέντρωσε το ποσό – ρεκόρ των 4,6 εκατομμυρίων δολαρίων για το «Janie’s Fund».

Στην αρχή της βραδιάς, ο frontman των Aerosmith έκανε πρόποση στο κοινό και έδωσε τη σκυτάλη στη ζωντανή μετάδοση των Grammy.

Μετά το δείπνο που περιλάμβανε τρία πιάτα και την τηλεοπτική αναμετάδοση των βραβείων, ο ροκ σταρ πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή μετά από δύο χρόνια, παίζοντας στο πιάνο το «Dream On» των Aerosmith.

Στη συγκινητική ομιλία του, ο Steven Tyler είπε στο κοινό ότι τα παιδιά που έπεσαν θύματα παραμέλησης και κακοποίησης «πλήρωσαν ακριβά» την πανδημία και αναφέρθηκε τόσο στην Janie του «Janie’s Got a Gun» όσο και στον Gabriel Fernandez, το 8χρονο αγόρι που έπεσε θύμα κακοποίησης και, τελικά, δολοφονήθηκε – μια ιστορία που παρουσιάστηκε στην ταινία «The Trials of Gabriel Fernandez» του Netflix.

«Ο κόσμος σταμάτησε. Αμέσως, το 2020 χτύπησε (τις Νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες) ένας καταστροφικός ανεμοστρόβιλος, το χειρότερο σενάριο για τα παιδιά σε αυτή τη χώρα. Τα σχολεία έκλεισαν, τέθηκαν σε ισχύ οι εντολές για παραμονή στο σπίτι, το οποίο σήμαινε ότι το προσωπικό και οικονομικό άγχος και η κατάχρηση ουσιών θα οργίαζαν», ανέφερε.

«Τα παιδιά το πλήρωσαν ακριβά. Με κάνει να ανατριχιάζω όταν σκέφτομαι την Janie και τον Gabriel του 2020», τόνισε.

Η Jessie J ανέβηκε στη σκηνή του «Hollywood Palladium» αργότερα εκείνο το βράδυ, αντικαθιστώντας τη Miley Cyrus, η οποία δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στην εκδήλωση επειδή βρέθηκε θετική στον COVID-19.

«Χειροκροτήστε το εκπληκτικό ταλέντο της Jessie J. Σε ευχαριστούμε που μπήκες δυναμικά στη θέση μας και στη θέση της Miley», είπε ο Steven Tyler.

«Όπως όλοι έχετε μάθει μέχρι τώρα, η Miley δεν μπόρεσε να είναι εδώ μαζί μας απόψε. Της στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας και τις ελπίδες μας ότι θα νιώσει καλύτερα σύντομα. Ευχαριστούμε επίσης την απίστευτη μπάντα της Miley που θα τα σπάσουν μαζί μας απόψε», συνέχισε.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, δημοπρατήθηκαν αρκετά αντικείμενα έναντι υψηλού τιμήματος.

Μεταξύ αυτών το πιάνο της περιοδείας «Dream On» των Aerosmith, υπογεγραμμένο από τον Steven Tyler, έναντι 700.000 δολαρίων, ένα πορτραίτο από τον φωτογράφο των διασημοτήτων Andy Gotts έναντι 100.000 δολαρίων και μια αυθεντική φωτογραφία του Mick Rock με τον Tyler να εμφανίζεται ζωντανά με τους Aerosmith το 1976.

ΠΗΓΗ:

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Thu

    24°C

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    24°C