Το κέρινο ομοίωμα του Maluma εντυπωσιάζει: «Είναι αληθινό αντίγραφο του εαυτού μου»

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 - 5:45 μ.μ.

Το αποκαλυπτήρια του κέρινου ομοιώματος έγιναν στη γενέτειρα του Maluma, το Μεντεγίν της Κολομβίας.

Ο Maluma απέκτησε το πιο αληθοφανές κέρινο ομοίωμα.

Ο 28χρονος Κολομβιανός τραγουδιστής αντίκρισε για πρώτη φορά το ομοίωμά του, το οποίο δημιουργήθηκε από το Madame Tussauds, στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Μεντεγίν, τη Δευτέρα 25 Απριλίου.

Το κέρινο ομοίωμα είναι ένα ακριβές αντίγραφο του Maluma, το οποίο φοράει ένα κατά παραγγελία σχεδιασμένο κοστούμι από τη Versace και μαύρα παπούτσια Bottega Veneta.

Ακολουθώντας τα ακριβή χαρακτηριστικά του Maluma, το ομοίωμα ολοκληρώνεται με τα τατουάζ που έχει ο τραγουδιστής στα χέρια και στο λαιμό του και το χαρακτηριστικό τατουάζ με τη μορφή ενός λιονταριού που κοσμεί το στήθος του, το οποίο ξεπροβάλλει από το πάνω μέρος του σακακιού.

Τα αποκαλυπτήρια του κέρινου ομοιώματος έγιναν με αφορμή τη μεγάλη συναυλία «Medallo En El Mapa» που θα δώσει ο Maluma το Σάββατο 30 Απριλίου στο Μεντεγίν της Κολομβίας και στην οποία αναμένεται να εμφανιστεί μπροστά σε 40.000 θεατές στο ποδοσφαιρικό στάδιο Estadio Atanasio Girardot.

Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του Prime Video και το Amazon Music στις 05:00 ώρα Ελλάδας της Κυριακής 1 Μαΐου.

Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που το μουσείο Madame Tussauds αποκαλύπτει ένα κέρινο ομοίωμα στη Νότια Αμερική.

«Το έργο που δημιούργησε ολόκληρη η ομάδα του Madame Tussauds είναι εξωπραγματικό. Το ομοίωμα είναι ένα αληθινό αντίγραφο του εαυτού μου και είναι τιμή μου που θα φέρουν ένα κομμάτι μου στους θαυμαστές μου πριν από τη συναυλία μου», τόνισε σε επίσημη δήλωσή του ο Maluma.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, έχω δουλέψει σκληρά για να μοιραστώ με τον κόσμο ότι το Μεντεγίν της Κολομβίας είναι τέχνη, πολιτισμός, μουσική και πολλά άλλα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να εκπροσωπώ τις ρίζες μου παγκοσμίως. Είμαι ευγνώμων και στα δύο μουσεία για τη συνεργασία και την ιστορική στιγμή όπου ένα κέρινο ομοίωμα παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Κολομβία και στη Νότια Αμερική», συνέχισε.

Το κέρινο ομοίωμα του Maluma θα εκτίθεται στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Μεντεγίν από τις 26 έως τις 29 Απριλίου.

Στις 30 Απριλίου θα φιλοξενηθεί στο χώρο της συναυλίας του τραγουδιστή στο Μεντεγίν και στη συνέχεια θα μεταφερθεί αεροπορικώς στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου θα εκτίθεται στο μουσείο Madame Tussauds στο Ορλάντο.

Σύμφωνα με το μουσείο Madame Tussauds, για τη δημιουργία του κέρινου ομοιώματος του Maluma εργάστηκε μία ομάδα 20 καλλιτεχνών για σχεδόν έξι μήνες.

Σε δήλωσή του στο ET, ο Maluma σημείωσε πόσο σημαντική ήταν για εκείνον αυτή η στιγμή.

«Γράψαμε ιστορία στη χώρα μου και με συγκίνησε αυτή η αναγνώριση και το γεγονός ότι μπορώ να πραγματοποιήσω ένα όνειρό μου έχοντας ένα ομοίωμά μου δίπλα σε εμβληματικές μορφές. Είμαι ευγνώμων στην ομάδα του μουσείου για τη σκληρή δουλειά που έκαναν και που έφεραν το ομοίωμα στο όμορφο Μεντεγίν μου», σχολίασε.

Ο Maluma μοιράστηκε επίσης τη στιγμή των αποκαλυπτηρίων του κέρινου ομοιώματός του σε μία ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram του.

«Μωρό μου σήμερα είμαστε 2×1», έγραψε ο σούπερ σταρ της latin μουσικής στα ισπανικά στη λεζάντα του βίντεο. «Πρώτη φορά στην ιστορία του μουσείου Madame Tussauds που φέρνουν ένα ομοίωμα στη Νότια Αμερική και συγκεκριμένα στην Κολομβία», συνέχισε.

Στο βίντεο, η κάμερα εστιάζει στο κέρινο ομοίωμα προτού απομακρυνθεί και αποκαλυφθεί ο Maluma, ο οποίος χαμογελά ενώ στέκεται δίπλα του.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Γιατί εμφανίζεται καρκίνος σε τόσο νεαρές ηλικίες; #explainer

    Η Νίκη Μπάκουλη εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη ένα φαινόμενο που απασχολεί την παγκόσμια ιατρική κοινότητα.

Weather&go!

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    25°C