Το «Rihanna’s Road to Halftime» έρχεται στο Apple Music

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023 - 8:36 μ.μ.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα γιορτάσουμε τη Rihanna», δήλωσε στέλεχος του Apple Music.

Φέτος είναι η πρώτη φορά που το Apple Music αναλαμβάνει το ρόλο της Pepsi ως χορηγός του Halftime Show του Super Bowl και ετοιμάζεται να ανταποκριθεί πλήρως στην περίσταση.

Εκτός από την εξασφάλιση της μοναδικής Rihanna για το μεγάλο show που συγκεντρώνει τα βλέμματα δεκάδων εκατομμυρίων θεατών σε όλο τον κόσμο, η υπηρεσία streaming μουσικής ξεκινά την αντίστροφη μέτρηση για τις τελευταίες δύο εβδομάδες πριν από την ημέρα του παιχνιδιού με την έναρξη του «Rihanna’s Road to Halftime».

Το «Rihanna’s Road to Halftime» περιλαμβάνει λειτουργίες του Apple Music ειδικά σχεδιασμένες για τη μουσική και τους θαυμαστές της σταρ.

Για παράδειγμα, οι συνδρομητές της υπηρεσίας μπορούν τώρα να ακούνε τη δισκογραφία της Rihanna σε Spatial Audio σε Dolby Atmos, ή μπορούν να πάρουν το μικρόφωνα και να τραγουδήσουν μαζί της με τη νέα λειτουργία Apple Music Sing, η οποία είναι συμβατή με τα μοντέλα iPhone και iPad, καθώς και με το νέο Apple TV 4K.

Ενόψει της διεξαγωγής του Super Bowl την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, το Apple Music Radio θα γιορτάσει επίσης την καριέρα της σούπερ σταρ από τα Μπαρμπάντος με το «Rihanna Revisited Radio», μία ραδιοφωνική εκπομπή οκτώ επεισοδίων που εξερευνά τον πολιτιστικό αντίκτυπο της μουσικής της.

Επιπλέον, θα είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές της υπηρεσίας μια συλλογή από 32 λίστες αναπαραγωγής με τα κορυφαία τραγούδια που ακούγονται από κάθε ομάδα του NFL στα αποδυτήρια, στην αίθουσα βαρών και την ημέρα του αγώνα.

«Η Rihanna είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς καλλιτέχνες της εποχής μας και εμείς, μαζί με τους πολλούς θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο, ανυπομονούμε να τη δούμε να ανεβαίνει στη σκηνή στο πρώτο Halftime Show του Super Bowl από το Apple Music», δήλωσε ο Oliver Schusser, αντιπρόεδρος του Apple Music και της Beats.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα γιορτάσουμε τη Rihanna και θα δώσουμε στους θαυμαστές της έναν νέο τρόπο να απολαύσουν τη μουσική της με το Spatial Audio, καθώς και αποκλειστικό περιεχόμενο από το Apple Music», πρόσθεσε.

Στα υπόλοιπα ειδικά προγράμματα περιλαμβάνεται το «Halftime Hype Radio», μια σειρά 10 επεισοδίων που θυμάται μερικές από τις πιο αξιοσημείωτες εμφανίσεις στο ημίχρονο του Super Bowl και το «Live from Super Bowl LVII», μια σειρά καθημερινών ζωντανών εκπομπών με συμπαρουσιαστή τον Zane Lowe που θα αποτυπώνει τον ενθουσιασμό μέχρι τη σέντρα του Super Bowl στο State Farm Stadium στο Glendale της Αριζόνα.

Την επομένη ημέρα του Super Bowl, το Apple Music Radio θα γιορτάσει το ντεμπούτο της χορηγίας του Apple Music στο Halftime Show με ένα πρόγραμμα που ονομάζεται «Halftime Recap Radio».

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Art Podcast

    Art Podcast 122: Κλαίρη Θεοδώρου

    Εκείνος, εκείνη, λαγνεία, τραύμα, κόλαση, τέχνη, εκδίκηση, απώλεια, αγάπη, άνοια, φιλία και «Ο Κήπος των Επίγειων Απολαύσεων» του Ιερώνυμου Μπος – κάπως έτσι συμπληρώνεται το παζλ του νέου βιβλίου της Κλαίρης Θεοδώρου από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    24°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    26°C