Τζόνι Ντεπ: Ουρές θαυμαστών τον ακολουθούν σε κάθε του εμφάνιση - Ο σεβασμός που δείχνει στο κοινό του

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 2:54 μ.μ.

Το κοινό τον έχει λατρέψει, αφού στο δικαστήριο «τσαλάκωσε» την περσόνα που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια και έγινε στα μάτια του κοινού του «ένας από αυτούς» 

Όπου κι αν βρίσκεται πλέον, ο Τζόνι Ντεπ έχει συνηθίσει να ακολουθείται από ουρές θαυμαστών, οι οποίοι προσπαθούν απεγνωσμένα να τραβήξουν την προσοχή του για να ανταλλάξουν μια κουβέντα μαζί του ή να βγάλουν μια φωτογραφία.

Ιδιαίτερα, μετά την ολοκλήρωση της δίκης εναντίον της Άμπερ Χερντ, στην οποία και δικαιώθηκε, η φήμη του έχει εκτοξευτεί, ενώ το κοινό φαίνεται πως τον έχει αγαπήσει ακόμα περισσότερο. 'Αλλωστε, όσο διάστημα κράτησε η δίκη, το κοινό του είχε φτιάξει το δικό του «δικαστήριο» στα social media, απαιτώντας «Δικαιοσύνη για τον Τζόνι Ντεπ». 
 

How Depp won 'trial by TikTok': #JusticeforJohnny videos had over 19 BILLION views as his fans rejoice: 'hope he's knee deep in megapints' https://t.co/krc1z3tdWJ

— Daily Mail Online (@MailOnline) June 2, 2022


Ίσως βέβαια, αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι έδειξε και δημόσια την ευαίσθητη πλευρά του ενώπιον όλου του Δικαστηρίου, αλλά και εκατομμυρίων ανθρώπων που παρακολουθούσαν σε live streaming την πολύκροτη δίκη, μίλησε για τις δυσκολίες που έχει περάσει, τους εθισμούς του, αλλά και όλες τις σκοτεινές πτυχές του χαρακτήρα του. «Τσαλάκωσε» την περσόνα που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια και έγινε στα μάτια των θαυμαστών του «ένας από αυτούς».

Έκτοτε, κάθε του εμφάνιση συνοδεύεται από ένα πλήθος θαυμαστών, που κρατούν κινητά στα χέρια τους, κάμερες ή ακόμα και αντικείμενα που θέλουν να του χαρίσουν. Ο ίδιος βέβαια, φροντίζει πάντα να αντιμετωπίζει το κοινό του με ευγένεια και σεβασμό, ενώ δεν στερεί από κανέναν τη δυνατότητα να του μιλήσει ή να βρεθεί κοντά του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού του «φαινομένου» ήταν η πρόσφατη εμφάνισή του έξω από το «The Grand Hotel Birmingham» στην Αγγλία.

Αν και η ομάδα ασφαλείας του προσπάθησε να τον προστατεύσει, κρατώντας το πλήθος μακριά του, δεν τα κατάφερε. «Όπου κι αν πηγαίνει, έχει πίσω του έναν όχλο θαυμαστών», αναφέρει άτομο από την ομάδα ασφαλείας του στην Page Six.

Κι ο ίδιος όμως, δεν φάνηκε να θέλει να αποφύγει τους φαν του, που συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο με μόνο σκοπό να τον δουν -έστω και από μακριά.

Ενώ δύο σωματώδεις άνδρες τον κρατούν από τα δύο χέρια και ετοιμάζονται να τον συνοδεύσουν μέσα στο ξενοδοχείο για την προγραμματισμένη ξενάγηση που είχε, εκείνος κατάφερε να «ξεγλιστρίσει» το ένα του χέρι και να χαιρετήσει το πλήθος που ήταν εκεί.

Πρόσφατα, ο Τζόνι Ντεπ έκανε το ντεμπούτο του και στη δημοφιλή πλατφόρμα του TikTok. Αντί όμως, το πρώτο του βίντεο να αφορά την καριέρα του ή τον ίδιο ως καλλιτέχνη, ήταν αφιερωμένο στο κοινό του, αποδεικνύοντας έτσι τον σεβασμό που νιώθει για αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο με διάφορα αποσπάσματα από τη δίκη, την περιοδεία του και τη στήριξη του κόσμου και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα προς το κοινό του, για να το ευχαριστήσει που είναι δίπλα του.
 

@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

♬ Stranger - Love Joys

«Σε όλους τους πολύτιμους, πιστούς και ακλόνητους υποστηρικτές μου. Έχουμε πάει παντού μαζί, τα έχουμε δει όλα μαζί. Έχουμε περπατήσει τον ίδιο δρόμο μαζί. Μαζί κάναμε το σωστό, επειδή νοιαζόσασταν. Και τώρα, όλοι μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά. Είστε, όπως πάντα, οι εργοδότες μου και για άλλη μια φορά απογοητεύομαι που δεν μπορώ να πω ευχαριστώ με κάποιον τρόπο, παρά μόνο λέγοντας... ευχαριστώ. Λοιπόν, σας ευχαριστώ. Έχετε την αγάπη και τον σεβασμό μου. Τζόνι Ντεπ», έγραψε στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεό του. 

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο της στη Washington Post. H Άμπερ Χερντ τον κατηγορούσε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, κατά τη διάρκεια του 15μηνου γάμου τους. Ο Τζόνι Ντεπ τη μήνυσε για τους ισχυρισμούς της, απαιτώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια, εκείνη υπέβαλε αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια.
 

NOW - Johnny Depp wins defamation case against Amber Heard. pic.twitter.com/oco9HkhQY7

— Disclose.tv (@disclosetv) June 1, 2022

Οι ένορκοι αποφάσισαν ότι η δήλωση της Χερντ ήταν ψευδής, συκοφαντική και έγινε με κακόβουλο τρόπο. Υπέρ του ηθοποιού επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων. Η Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ, για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων. Ωστόσο, μετά τις ρυθμίσεις και τη μείωση του ποσού από το Ανώτατο Δικαστήριο της Βιρτζίνια, η ηθοποιός καλείται να πληρώσει 8 εκατ. δολάρια.

Παρόλα αυτά, η Άμπερ Χερντ σκοπεύει να κάνει ασκήσει έφεση στο δικαστήριο, καθώς δεν δύναται να πληρώσει το τεράστιο ποσό της αποζημίωσης.

ΠΗΓΗ:protothema

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Tue

    23°C

  • Wed

    25°C

  • Thu

    22°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    25°C