Τζόνι Ντεπ: Θαυμάστριές του ξοδεύουν χιλιάδες δολάρια για να του συμπαρασταθούν στη δίκη

Ωραίος, μοιραίος και ταλαντούχος. Η αλήθεια είναι ότι ο Τζόνι Ντεπ έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να τον «ερωτευθεί» ακόμη και αν οι δύο τους δεν έχουν γνωριστεί ποτέ.

Στη δικαστική του περιπέτεια με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, αρκετές γυναίκες σπεύδουν να συμπαρασταθούν στον ηθοποιό, κάποιες χωρίς να υπολογίζουν το κόστος και ξοδεύοντας δεκάδες χιλιάδες δολάρια.

Μια από αυτές είναι η 59χρονη Ίβαν ντε Μπόερ, από το Λος Άντζελες, η οποία χρησιμοποίησε την άδεια διακοπών της για να είναι μία από τις πρώτες που περίμεναν έξω από το δικαστήριο της κομητείας Φέρφαξ στην κοινοπολιτεία Βιρτζίνια των ΗΠΑ προκειμένου να λάβει περικάρπιο που της επιτρέπει την είσοδο στην αίθουσα της εκρηκτικής δίκης μεταξύ των πρώην συζύγων.

Φανατική θαυμάστρια του Ντεπ, η ντε Μπόερ έχει πληρώσει ως τώρα 30.000 δολάρια για έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη δίκη και να συμπαρασταθεί στο ίνδαλμά της.

Όπως είπε η ίδια στο περιοδικό People: «Πήρα την άδεια για να είμαι εδώ για τον Τζόνι. Έχω την ίδια ηλικία με τον Τζόνι. Είμαι ελεύθερη, οπότε κάνω ό,τι θέλω, βασικά»

Όταν ρωτήθηκε αν έχει μετανιώσει που ξόδεψε τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό είπε: «Δεν μετανιώνω. Θα το μετάνιωνα περισσότερο αν δεν ήμουν εδώ».

Δεν είναι η μόνη που έχει ξοδέψει ένα σημαντικό ποσό για να στηρίξει τον Αμερικανό ηθοποιό.

Μια άλλη θαυμάστρια του Ντεπ που τον υποστηρίζει ενεργά στη δίκη είναι η Σάρον Σμιθ. Η Σμιθ, 52 ετών, έβαλε τα υπάρχοντά της σε αποθήκη στο Ηνωμένο Βασίλειο και αποφάσισε να ταξιδέψει αεροπορικώς στη Βιρτζίνια για να μπορέσει να δει τη δίκη, από την έναρξή της στις 11 Απριλίου.

Όταν η δίκη δεν είναι σε εξέλιξη, πετάει στο Λος Άντζελες και μετά επιστρέφει στη Βιρτζίνια όταν συνεχίζεται. «Πηγαινοέρχομαι οπότε δίνω 600 έως 700 δολάρια κάθε φορά και 10 ώρες της ζωής μου στον αέρα. Ξενοδοχείο, φαγητό, ποτά, περίπου 10.000 δολάρια», είπε στο People για τις μέχρι τώρα δαπάνες της.

ΠΗΓΗ:cnn

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Art Podcast

    Art Podcast 121: Γιώργος Χατζηπιερής (Τεμπέλης Δράκος)

    Ο κόσμος κρύβει μια κρυφή ενοχή όταν προβάλλει τον παιδικό του εαυτό… λέει ο Γιώργος Χατζηπιερής στο Art Podcast #121 και στην Γιώτα Τσιμπρικίδου και μας αφήνει να μάθουμε περισσότερα στοιχεία γύρω από τον δημιουργό του «Τεμπέλη Δράκου» και κάποιων από...

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    21°C

  • Tue

    24°C