Τζόνι Ντεπ: Απατεώνας ξεγέλασε ηλικιωμένη υποδυόμενος τον ηθοποιό - Της πήρε 40.000 δολάρια

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022 - 8:56 μ.μ.

Τη φήμη του Τζόνι Ντεπ χρησιμοποίησε κάποιος επιτήδειος για να κερδίσει χρήματα, από μια συνταξιούχο στη Βραζιλία.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Marca, οι Αρχές έλαβαν μια περίεργη καταγγελία από μία γυναίκα στο Σάο Πάολο, η οποία έδωσε πάνω από 200.000 ρεάλ, δηλαδή περίπου 40.000 δολάρια σε έναν άνδρα που προσποιήθηκε ότι είναι ο Τζόνι Ντεπ.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, οι συζητήσεις τους λάμβαναν χώρα στο διαδίκτυο και αρχικά, περιορίζονταν σε θέματα της καθημερινότητας. Ωστόσο, λίγο καιρό μετά ξεκίνησε να της παρουσιάζει μια «θλιβερή ιστορία ότι χρειαζόταν χρήματα για κάποιες δικαστικές υποθέσεις, όπου και ενεπλάκη».

Aposentada perde R$ 208 mil em SP após 'falso Johnny Depp' pedir ajuda para pagar processo: https://t.co/EdtjkGiQ8D (Foto: Getty)

— Hugo Gloss (@HugoGloss) October 4, 2022
Η ιστορία αυτή εξελισσόταν παράλληλα με τη δικαστική διαμάχη του ηθοποιού με την Άμπερ Χερντ. «Ενώ της διηγούταν την θλιβερή αυτή ιστορία για την περιουσία του και τα χρήματα που χρειαζόταν, ξεκίνησε ένα ειδύλλιο μεταξύ τους. 'Ελεγε πως μόλις τελειώσει η δικαστική διαμάχη, θα την πήγαινε κάπου να ζήσουνε μαζί», δήλωσε η δικηγόρος του θύματος, Εντουάρντα Τόσι.

«Η πανδημία συνέβαλε στο να πείθεται εύκολα με κάθε ψέμα που έλεγε ο απατεώντας, δεδομένου του συναισθηματικού σοκ που βίωσε. Έψαχνε για μια διέξοδο ή μια αλλαγή ζωής», συμπληρώνει.

Σύμφωνα με τη μήνυση, η συνταξιούχος υποβλήθηκε ακόμη και σε πλαστική επέμβαση πιστεύοντας ότι θα ζούσε στο Λος Άντζελες με τον νέο της σύντροφο. Ομολόγησε επίσης, ότι πούλησε ένα αυτοκίνητο και ένα σπίτι για να βοηθήσει τον απατεώνα.

Οι συζητήσεις μαζί του έληξαν, όταν ο γιος της αντιλήφθηκε ότι έλειπαν χρήματα από τους λογαριασμούς της και αναζήτησε την αλήθεια.

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Το Βήμα Σήμερα

    Ποιες είναι οι τρεις πληγές του ΕΣΥ

    Ο Πέτρος Κωσταντινίδης, δημοσιογράφος στις εφημερίδες το ΒΗΜΑ και τα ΝΕΑ, αναλύει την κατάσταση που επικρατεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας τονίζοντας τα βασικά προβλήματα και τους στόχους της κυβέρνησης.

Weather&go!

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    25°C