Στο νοσοκομείο μετά από «απρόκλητη επίθεση» ο Tom Grennan – Έπεσε θύμα ληστείας

Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 - 11:43 π.μ.

Ο τραγουδιστής του «Little Bit Of Love» βρίσκεται στο νοσοκομείο και παρακολουθείται από τους γιατρούς για τα τραύματά του.

Ο Βρετανός τραγουδιστής Tom Grennan τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από «απρόκλητη επίθεση» που δέχτηκε όταν έπεσε θύμα ληστείας το βράδυ της Τετάρτης, μετά από εμφάνισή του στη Νέα Υόρκη.

Σε δήλωση που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο μάνατζέρ του τραγουδιστή, John Dawkins, αποκάλυψε το περιστατικό συνέβη «τις πρώτες πρωινές ώρες» της Πέμπτης «έξω από ένα μπαρ στο Μανχάταν», προσθέτοντας ότι ο 26χρονος καλλιτέχνης παραμένει στο νοσοκομείο.

«Ο Tom βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο και παρακολουθείται από τους γιατρούς για τα τραύματά του, τα οποία περιλαμβάνουν διάτρηση τυμπάνου και ένα πρόβλημα με το ήδη σπασμένο σαγόνι του», ανέφερε.

«Παρόλα αυτά ο Tom είναι σε καλή διάθεση αλλά χρειάζεται να αναρρώσει προς το παρόν, ενώ οι γιατροί θα εκτιμήσουν αν είναι σε θέση να συνεχίσει την περιοδεία του», συνέχισε.

Στη δήλωση, στην οποία δεν αναφέρεται το σημείο στο οποίο σημειώθηκε η επίθεση, προστίθεται ότι ενώ ο Tom Grennan «θέλει απεγνωσμένα να μην απογοητεύσει κανέναν», το μάνατζμεντ του πήρε την «προληπτική απόφαση να αναβάλει» την προγραμματισμένη για την Παρασκευή συναυλία του στην Ουάσινγκτον.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους απίστευτους θαυμαστές του Tom στις ΗΠΑ για την υποστήριξη και την κατανόησή τους», κατέληξε η δήλωση.

Οι λογαριασμοί του Tom Grennan στα κοινωνικά δίκτυα κατακλύστηκαν από σχόλια που χαρακτήρισαν το περιστατικό «αηδιαστικό και θλιβερό» και έδωσαν στον τραγουδιστή πολυάριθμες ευχές για «ταχεία ανάρρωση», ενθαρρύνοντάς τον να «παραμείνει δυνατός».

Η New York Post επικοινώνησε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με εκπρόσωπο της αστυνομίας της Νέας Υόρκης αναφορικά με το περιστατικό και έλαβε την απάντηση ότι «δεν υπάρχει καμία αναφορά με το όνομα του τραγουδιστή στον αρχείο».

Πριν την επίθεση, ο Tom Grennan – ο οποίος ήταν υποψήφιος για το Τραγούδι της Χρονιάς στα BRIT Awards 2022 με το «Little Bit Of Love» – ευχαρίστησε τους θαυμαστές του στη Νέα Υόρκη με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης δημοσίευσε στις ιστορίες του λογαριασμού του στο Instagram διάφορα σύντομα βίντεο που τον δείχνουν επί σκηνής και σημείωσε ότι το κοινό «έκανε ουρά γύρω από το τετράγωνο» πριν από την εμφάνισή του, πριν ευχαριστήσει «όλους όσοι ήρθαν».

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Γιατί εμφανίζεται καρκίνος σε τόσο νεαρές ηλικίες; #explainer

    Η Νίκη Μπάκουλη εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη ένα φαινόμενο που απασχολεί την παγκόσμια ιατρική κοινότητα.

Weather&go!

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    25°C