Σάιμον Κάουελ: «Τέλος» τα μπότοξ και τα fillers για τον τηλεοπτικό παραγωγό - «Το παράκανα»

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 - 6:35 μ.μ.

Ο Σάιμον Κάουελ δήλωσε πως τελείωσε οριστικά με τις αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό του.

Ο γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός μίλησε στη Sun και παραδέχτηκε πως το έχει παρακάνει και πλέον, δείχνει αγνώριστος.

«Υπήρξε μία φάση, όπου όλοι έβαζαν στα πρόσωπά τους διάφορα και το έκανα κι εγώ», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε πως τελικά, αυτό δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο 62χρονος που κέρδισε το βραβείο για το «Καλύτερο Ριάλιτι Σόου» μαζί με τη Χάιντι Κλουμ, τη Σοφία Βεργκάρα, τον Χάουι Μάντελ και τον Τέρι Κρους για το «Αμερική έχεις ταλέντο» μοιράστηκε με το κοινό την εμπειρία του από τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

«Μάλλον το παράκανα. Έχω πειράξει πολλά στο πρόσωπό μου μέχρι και σήμερα. Είδα μία φωτογραφία μου από το παρελθόν και σχεδόν, δεν με αναγνώρισα με μία πρώτη ματιά. Είχα φτάσει να μοιάζει με ήρωα από ταινία τρόμου», είπε χαρακτηριστικά.

Παραδέχτηκε μάλιστα, πως κι ο 8χρονος γιος του, Έρικ έπαθε «υστερία», όταν είδε το «νέο πρόσωπο» του πατέρα του, μετά τις ενέσιμες θεραπείες που έκανε.

«Αρκετά ως εδώ. Δεν υπάρχουν πλέον, fillers στο πρόσωπό μου. Μηδέν. Τώρα συνειδητοποιώ τι έκανα. Το θετικό στο να γερνάει κανείς είναι ότι αποκτά παραπάνω εμπειρίες και καταλαβαίνει καλύτερα τι έκανε και τι πρέπει να κάνει αργότερα», δήλωσε ο τηλεοπτικός παραγωγός.

ΠΗΓΗ:protothema

 

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Το Βήμα Σήμερα

    Τι είναι το cloud seeding

    Η Χριστίνα Ρήγου, μετεωρολόγος του Mega, εξηγεί πώς εφαρμόζεται η σπορά νεφών και τι σχέση έχει με τις καταιγίδες στο Ντουμπάι.

Weather&go!

  • Wed

    25°C

  • Thu

    22°C

  • Fri

    22°C

  • Sat

    24°C