Ριάνα: Η σχεδιάστρια που κατηγορούν ότι μπήκε ανάμεσα σε εκείνη και τον Asap Rocky ξεκαθαρίζει τη θέση της

Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 - 8:00 μ.μ.

Οι φήμες που θέλουν τη Ριάνα και τον Asap Rocky να τραβούν χωριστούς δρόμους, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το παιδί τους, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ράπερ απάτησε τη διάσημη τραγουδίστρια με τη σχεδιάστρια παπουτσιών της Fenty και καλή της φίλη, Αμίνα Μουάντι.

Μέχρι στιγμής, κανένας από τους τρεις δεν είχε αναφερθεί στην έντονη αυτή φημολογία, επιβεβαιώνοντας ή διαψεύδοντας την απιστία του Asap Rocky. Η σχεδιάστρια διατηρεί πολύ στενή φιλική σχέση με την τραγουδίστρια και τον σύντροφό της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η Ριάνα εμφανίζεται με τις δημιουργίες της και την «αποθεώνει» δημόσια για το ταλέντο της.

Η σχεδιάστρια όμως, θέλησε να απαντήσει στους θαυμαστές του ζευγαριού, που την κατηγορούν ότι μπήκε ανάμεσά τους με ένα story στο Instagram.

«Πάντοτε θεωρούσα πως όλη αυτή η διάδοση ψεμάτων στα social media δεν αξίζουν καμία απάντηση ή εξήγηση, ειδικότερα ένα τέτοιο εμφανές ψέμα. Αρχικά, υπέθεσα ότι αυτό το ψεύτικο κουτσομπολιό — κατασκευασμένο με τόσο κακόβουλη πρόθεση — δεν θα λαμβανόταν στα σοβαρά. Παρόλα αυτά, το τελευταίο 24ωρο, θυμήθηκα ότι ζούμε σε μία κοινωνία που μιλάει τόσο γρήγορα για διάφορα θέματα, ανεξάρτητα από το αν ισχύουν ή όχι και τα φτάνουν εκτός ορίων. Δεν σέβονται ούτε το γεγονός ότι αυτή είναι μια από τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή κάποιου», έγραψε η σχεδιάστρια, αναφερόμενη στην εγκυμοσύνη της σταρ.

Η ίδια, αν και αρχικά δεν ήθελε να τοποθετηθεί επί του θέματος, αποφάσισε τελικά, να το κάνει, για να είναι «ξεκάθαρη», δεδομένου ότι πρόκειται για δύο ανθρώπους που σέβεται απεριόριστα.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, επιβεβαίωσε επίσης στην Page Six πως η Ριάνα και ο Asap Rocky είναι ευτυχισμένοι, συνεχίζουν μαζί και ανυπομονούν να υποδεχτούν στον κόσμο το παιδί τους.

Από την άλλη μεριά, και οι αναρτήσεις της σχεδιάστριας στα social media δεν φανερώνουν πως είναι το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στη Ρίρι - όπως την αποκαλούν οι φαν της - και του Asap Rocky.

Μιλώντας για τη Ριάνα στο παρελθόν, ο Asap Rocky είχε δηλώσει: «Είναι ο έρωτας της ζωής μου. Έχω βρει τη μία και μοναδική».

Οι φήμες περί χωρισμού κι απιστίας έρχονται λίγες ημέρες, μετά την τελευταία εμφάνιση της τραγουδίστριας στο Λος Άντζελες με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο να κοσμεί τον παράμεσο του χεριού της.

ΠΗΓΗ:protothema

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    US announces air defence boost for Ukraine

    The package comes days after a huge aid bill was approved in Washington

Weather&go!

  • Sat

    24°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    24°C