Πώς έκανε πρόταση γάμου στην Jennifer Lopez ο Ben Affleck;

Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 - 4:58 μ.μ.

H δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδίστρια αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη στιγμή που ο Ben Affleck της πρότεινε να παντρευτούν. 

Η Jennifer Lopez και ο  Ben Affleck  είναι πλέον επίσημα αρραβωνιασμένοι και τώρα, η τραγουδίστρια αποκαλύπτει πως η περιβόητη πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της έγινε όταν εκείνη έκανε αφρόλουτρο.

Η πρωταγωνίστρια του  «Marry Me»  ομολόγησε πως ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε σχετικά: «Ονειρεύτηκες ποτέ πως το μεγαλύτερό σου όνειρο γίνεται πραγματικότητα; Το βράδυ του Σαββάτο, ενώ βρισκόμουν στο πιο όμορφο μέρος του πλανήτη (το μπάνιο μου), η όμορφη αγάπη μου γονάτισε και μου έκανε πρόταση γάμου. Με αιφνιδίασε και απλώς τον κοίταξα στα μάτια χαμογελώντας και κλαίγοντας την ίδια στιγμή προσπαθώντας να συλλάβω πως μετά από 20 χρόνια αυτό συνέβαινε ξανά. Είχα μείνει άφωνη και εκείνος με ρώτησε αν αυτό σήμαινε ναι και του απάντησε πως ΝΑΙ, φυσικά σήμαινε ΝΑΙ».

Συνεχίζοντας περιέγραψε πως χαμογελούσε πλατιά και πως δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό της. Ένιωθα πλήρης και πανευτυχής. Ήταν ό,τι πιο  ρομαντικό   μπορούσα να φανταστώ. Ένα ήσυχο βράδυ Σαββάτου στο σπίτι, δυο άνθρωποι που υπόσχοναι ότι θα είναι πάντα εκεί ο ένας για τον άλλο».

Η Lopez αποκαλεί τον εαυτό της και τον Affleck «δυο πολύ τυχερούς ανθρώπους». «Είχαμε μια δεύτερη ευκαιρία στην πραγματική αγάπη», εξήγησε.

Το ζευγάρι επανενώθηκε πρόσφατα μετά τον χωρισμό τους το 2004.

ΠΗΓΗ:clikatlife

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Το Βήμα Σήμερα

    Πώς μετασχηματίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει Ευρωεκλογών

    Ο Άρης Ραβανός, πολιτικός συντάκτης στο Βήμα, σχολιάζει το στοίχημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το προεκλογικό κλίμα στα στρατόπεδα των υπόλοιπων κομμάτων.

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    25°C