Ποιο Look του David Bowie Ταιριάζει σε κάθε Ζώδιο

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 - 6:26 μ.μ.

Η αστρολογία υποστηρίζει ότι ο τόπος και ο χρόνος της γέννησής σου σε καθορίζει σε σχέση με τον κόσμο όπως ήδη υπάρχει (λογικά)

Η αστρολογία υποστηρίζει ότι ο τόπος και ο χρόνος της γέννησής σου σε καθορίζει σε σχέση με τον κόσμο όπως ήδη υπάρχει: καθορίζει τους τύπους σχέσεων που αναζητάς, την προσωπικότητά σου, το κατά πόσο επιδιώκεις ή αποφεύγεις τις συγκρούσεις, την περιπέτεια, τον κίνδυνο, την άνεση. Καθορίζει, επίσης, τη σχέση σου με τα ρούχα του David Bowie - ένα πλούσιο και πολύπλοκο συνονθύλευμα ανθρώπινης έκφρασης. Η Courtney Perkins, διαχειρίστρια του λογαριασμού στο Instagram @NotAllGeminis, εξηγεί γιατί κάθε ζώδιο αντιστοιχεί σε ένα εμβληματικό look του Bowie.

 

Κριός

Ο Κριός, το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, είναι τολμηρός, παίρνει πρωτοβουλίες και ποτέ δεν φοβάται να δημιουργεί εντυπώσεις. Κριάρια μου, είστε εξίσου φωτεινά με τον συνδυασμό της κόκκινης φόρμας/καλύμματος ματιού που φόρεσε ο David Bowie, για να τραγουδήσει το «Rebel, Rebel» σε μια δανέζικη τηλεοπτική εκπομπή. «Hot tramp, we love you so».

 

Ταύρος

Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αισθητικής και της ομορφιάς, ο οποίος σχετίζεται επίσης με την αξιοπιστία και την ευθύτητα: επομένως, είναι λογικό να εκπροσωπείται από τον Bowie στα πιο κομψά του, όπως ήταν άλλωστε και ο γνήσιος εαυτός του. Ούτε κόλπα, ούτε παιχνίδια, ούτε alter ego – απλώς ένας άνδρας ντυμένος για να εντυπωσιάσει!

 

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι ένας παιχνιδιάρης διάολος! Τον κυβερνά ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, του πνεύματος και της έκφρασης. Αυτό το κίτρινο look δεν παίρνει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά και αντανακλά τη φωτεινή διάθεση των Διδύμων, παραπέμποντας επίσης και στα χρώματα της άνοιξης.

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένας ήρεμος και συναισθηματικός σπιτόγατος. Αυτό το φανταχτερό πουκάμισο έχει το μπλε της θάλασσας, λάμπει σαν τη Σελήνη (που κυβερνά τον Καρκίνο) και είναι απαλό και μεταξένιο σαν την κουβέρτα με την οποία θα προτιμούσε να είναι τυλιγμένος ο Καρκίνος στον καναπέ του σπιτιού του.

 

Λέων

Ο Λέων συμβολίζεται φυσικά με το λιοντάρι και ως τέτοιο, φημίζεται για την πλούσια και εντυπωσιακή του χαίτη – που εκπροσωπείται εδώ από τα κατακόκκινα μαλλιά-καρφάκια. Τα Λιοντάρια έχουν επίσης υψηλή αισθητική και απολαμβάνουν να γίνονται το κέντρο της προσοχής με τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Αυτή η καπιτονέ φόρμα είναι ένα έργο τέχνης στο σώμα του Ziggy Stardust.

 

Παρθένος

Ο Παρθένος δίνει προσοχή στη λεπτομέρεια. Το look του Bowie από την περιοδεία «Serious Moonlight» μπορεί να μοιάζει απλό με μια πρώτη ματιά, όμως όπως και τον Παρθένο, όσο πιο προσεκτικά το κοιτάς, τόσο περισσότερα ανακαλύπτεις. Τα κουμπιά στο παντελόνι; Το print στις τιράντες; Ο τρόπος που έχει σηκώσει τον γιακά του; Όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά ενός Παρθένου.

 

Ζυγός

Ο Ζυγός συμβολίζεται βεβαίως με τη ζυγαριά: τα πάντα έχουν να κάνουν με την ισορροπία. Μόνο ένας Ζυγός θα εξισορροπούσε αυτήν τη φανταχτερή ολόσωμη φόρμα με κόκκινα μαλλιά και κόκκινα παπούτσια. Ο Ζυγός είναι επίσης γνωστός ως η γοητευτική, κοινωνική πεταλούδα του ζωδιακού και αυτό το Ziggy Stardust look δημιουργήθηκε για να το θαυμάζουν όλοι σε ένα πάρτι.

 

Σκορπιός

Ως το ζώδιο του θανάτου και της αναγέννησης, ο Σκορπιός είναι φυσικό να εκπροσωπείται από το εμβληματικό «Angel of Death» look του 1973, το οποίο αποτελείται από μαύρο δέρμα και φτερά. Μπόνους πληροφορία: Αυτό το performance έγινε αποκλειστικά για τα μέλη του fan club του David Bowie. Ο Σκορπιός είναι αναμφισβήτητα το πιο δύσπιστο ζώδιο, που δύσκολα αφήνει νέα άτομα να μπουν στη ζωή του, επομένως είναι το κατεξοχήν ζώδιο που θα έλεγε «Λυπάμαι, μόνο φίλοι», στην πόρτα.

 

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι δυναμικός, με άποψη και ειλικρινής με κάθε κόστος. Αυτή η στολή, σχεδιασμένη από τον Kansai Yamamoto, σου λέει ακριβώς ποιος είναι ο Bowie, προτού καν ανοίξει το στόμα του. Επίσης, φαντάσου πόσο άνετες κινήσεις σου επιτρέπει να κάνεις φορώντας τη! Μπορείς να κάνεις τροχό. Μπορείς να τρέξεις. Μπορείς να κάνεις stage diving;

 

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι φιλόδοξοι, τελειομανείς και ξέρουν να διαχειρίζονται τα οικονομικά τους. Ήταν επόμενο, λοιπόν, να εκπροσωπούνται από την είσοδο του Bowie στον κινηματογράφο, με το εκπληκτικό, σκοτεινό look του Λαβύρινθου! O συλλογισμός του Αιγόκερου είναι ως εξής: «Έχω κατακτήσει τον κόσμο της μουσικής. Βαρέθηκα εδώ στην κορυφή. Πώς μπορώ να συνεχίσω να προκαλώ τον εαυτό μου; Μα φυσικά, θα ασχοληθώ σε μια μεγάλη κινηματογραφική ταινία»

 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος, το περίεργο μέλος του ζωδιακού κύκλου, φημίζεται για την αγάπη του για το εκκεντρικό και το ασυνήθιστο. Ένας πραγματικός ατομικιστής, προτιμά να πηγαίνει κόντρα στο πλήθος. Τι συμβαίνει σε αυτήν τη φωτογραφία από την περιοδεία του David Bowie το 1983; Γιατί το κρανίο; Είναι ο καημένος ο Yorick; Ο Υδροχόος προτιμά να μην καταλάβουμε ποτέ.

 

Ιχθύες

Ως το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, οι Ιχθύες έχουν μέσα τους κομμάτια από όλα τα ζώδια που προηγούνται από αυτούς. Οι Ιχθύες απολαμβάνουν τη σοφία και την ομορφιά και ο Bowie ήταν σαφώς μπροστά από την εποχή του, κατανοώντας ότι οι άνδρες πρέπει να ενθαρρύνονται να πειραματίζονται με τα ρούχα τους. Αυτό το σατέν look από την περιοδεία «Aladdin Sane» αποτυπώνει τη δημιουργικότητα και την απαλότητα ενός Ιχθύ.

 

ΠΗΓΗ:vice

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Μικροπράγματα - LIFO

    Η σκληρή αλήθεια για τον Παντελή Παντελίδη

    Ένα ηχητικό ντοκιμαντέρ του Άρη Δημοκίδη για τον τραγουδιστή και το μυστήριο του άδικου θανάτου του

Weather&go!

  • Sat

    21°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    22°C

  • Tue

    24°C