Πιρς Μπρόσναν: «Δεν με νοιάζει ποιος θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ»

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 9:51 μ.μ.

Ο Πιρς Μπρόσναν σε μια νέα συνέντευξη στο GQ, δήλωσε ότι δεν τον νοιάζει, ποιος θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ.

Ο 69χρονος ηθοποιός αναπόλησε την εποχή, που ενσάρκωσε για επτά χρόνια τον μυστικό πράκτορα και ευχήθηκε τα καλύτερα στον ηθοποιόπου θα ενσαρκώσει τον νέο 007: «Ποιος να το κάνει; Δεν με νοιάζει ποιος θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ. Όποιος και αν είναι του εύχομαι να είναι καλά» ανέφερε για τον πολυπόθητο ρόλο.

Ο Μπρόσναν με δηλώσεις του κατά το παρελθόν, είχε συγχαρεί και τον διάδοχό του, Ντάνιελ Κρεγκ, για την ερμηνεία του ως πράκτορας 007: «Είδα το τελευταίο, το "Skyfall". Το λατρεύω, ενώ δεν είμαι πολύ σίγουρος για το "No Time to Die". Ο Ντάνιελ δίνει πάντα από την καρδιά του. Είναι πολύ θαρραλέο και πολύ δυνατός».

Pierce Brosnan Says 'I Don't Care' Who Next James Bond Is: 'Whoever He Be, I Wish Him Well' https://t.co/JLwXutGIge

— People (@people) September 23, 2022

Σε μια συνέντευξη στο Variety αυτή την εβδομάδα, οι παραγωγοί της ταινίας, Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Τζ. Γουίλσον δήλωσαν ότι εξακολουθούν να εργάζονται για να βρουν ηθοποιούς για την νέα ταινία του 007, καθώς αναγνωρίζουν και την αγωνία του κοινού.

Οι θαυμαστές σε αναμένα κάρβουνα, περιμένουν τον επόμενο Τζέιμς Μποντ μετά το «όχι» του Ίντρις Έλμπα στους παραγωγούς. Οι ηθοποιοί που έχει λάβει υπόψιν της η παραγωγή για τον ρόλο, είναι οι Τομ Χάρντι, Ρετζέ - Ζεν Πέιτζ και Ρίτσαρντ Μάντεν.

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Που οφείλεται η έκρηξη της βίας των ανηλίκων; #explainer

    Ο Θάνος Κανελλόπουλος εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη ποια είναι η ψυχολογική υποστήριξη που χρειάζονται σήμερα τα παιδιά.

Weather&go!

  • Tue

    23°C

  • Wed

    25°C

  • Thu

    22°C

  • Fri

    22°C