Πέθανε ο πατριός της Amy Winehouse

Ο Richard Collins είχε ηγηθεί του ιδρύματος Amy Winehouse Foundation ως διευθυντής και διαχειριστής.

Ο πατριός της Amy Winehouse πέθανε σε ηλικία 71 ετών.

Ο Richard Collins, ο οποίος στήριξε την εκλιπούσα τραγουδίστρια σε μεγάλο μέρος της καριέρας της και βοήθησε τη μητέρα της, Janis, να δημιουργήσει το Ίδρυμα Amy Winehouse το 2011, απεβίωσε την προηγούμενη εβδομάδα, όπως επιβεβαίωσε το ίδρυμα.

«Είμαστε πολύ λυπημένοι που σας μεταφέρουμε την είδηση ότι ο διαχειριστής μας Richard Collins, απεβίωσε αυτή την εβδομάδα», έγραψε το ίδρυμα στο Twitter, χωρίς να αποκαλύπτει την αιτία του θανάτου του

«Αφοσιωμένος και στοργικός σύζυγος της Janis και πατέρας του Michael και της Jess, θα θυμόμαστε πάντα το υπέροχο χιούμορ και την ικανότητά του να διασκεδάζει. Στέλνουμε αγάπη σε όλη την οικογένειά του», πρόσθεσε.

Η Janis χώρισε από τον πατέρα της Amy, Mitch Winehouse, το 1993 μετά από 17 χρόνια γάμου. Το 2008 άρχισε να έχει σχέση με τον παιδικό φίλο της Richard και το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011, λίγους μήνες μετά τον θάνατο της Amy Winehouse σε ηλικία 27 ετών.

Λίγες ημέρες πριν τον θάνατο του Richard, η Janis έγραψε στο Twitter ότι ο σύζυγός της βρισκόταν στο νοσοκομείο και αποκάλυψε ότι παραλίγο να τον «χάσει δύο φορές».

«Γεια σε όλους στη χώρα του Twitter, ο σύζυγος (Richard) είναι στο νοσοκομείο από την περασμένη εβδομάδα και παραλίγο να τον χάσουμε δύο φορές! Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς που του έδωσαν μεγάλη φροντίδα και προσοχή», ανέφερε.

Ο Richard, ο οποίος είχε αποκτήσει δύο παιδιά από προηγούμενη σχέση του, είχε ηγηθεί ως διευθυντής και διαχειριστής του ιδρύματος Amy Winehouse Foundation, το οποίο έχει ως στόχο να βοηθήσει τους νέους να κάνουν «συνειδητές επιλογές σχετικά με το αλκοόλ».

Η σύντομη ζωή της Amy Winehouse σημαδεύτηκε από τον εθισμό στο αλκοόλ και στις ουσίες. Ο Richard Collins είχε περιγράψει την ημέρα που πέθανε η τραγουδίστρια ως «τη χειρότερη ημέρα της ζωής του» και αποκάλυψε ότι ήταν εκείνος που έπρεπε να ανακοινώσει την τραγική είδηση στην Janis.

«Ήταν η χειρότερη ημέρα της ζωής μου. Μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι η Amy είχε πεθάνει», είπε το 2021, με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα ετών από τον θάνατο της Amy Winehouse.

«Μου τηλεφώνησαν για να μου πουν ότι η Amy είχε πεθάνει, στην πραγματικότητα ήταν ο ξάδερφός της που τηλεφώνησε. Και έπρεπε να το πω στην Janis. Της είπα: “Δεν ξέρω τι να πω, έφυγε”. Και με κοίταξε, νόμιζε ότι μιλούσα για τη μητέρα μου γιατί η μητέρα μου πέθανε ένα μήνα μετά την Amy, η μητέρα μου ήταν σοβαρά άρρωστη. Είπα: “Όχι, όχι, όχι. Το μωρό σου έφυγε”», θυμήθηκε.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • NEWS 24/7 Podcasts

    Γιατί έχουν συγκλονιστεί όλοι με το "Μικρό Ταρανδάκι"; #explainer

    Ο Θοδωρής Δημητρόπουλος εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη τι κρύβεται πίσω από τη νέα σειρά του Netflix.

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    25°C