Πάρις Χίλτον: Έγινε μαμά μέσω παρένθετης – Η τρυφερή ανάρτησή της

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 - 9:45 μ.μ.

Η επιχειρηματίας Πάρις Χίλτον και ο σύζυγός της Κάρτερ Ριμ υποδέχτηκαν το πρώτο τους μωρό, έναν γιο, μέσω παρένθετης μητέρας, όπως επιβεβαίωσε το PEOPLE.

«Ήταν πάντα το όνειρό μου να γίνω μητέρα και είμαι τόσο ευτυχισμένη που ο Κάρτερ και εγώ βρήκαμε ο ένας τον άλλον», είπε αποκλειστικά στο περιοδικό η νέα μαμά και πρόσθεσε:«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε την οικογένειά μας μαζί και οι καρδιές μας είναι γεμάτες από αγάπη για το αγοράκι μας».

Επίσης μοιράστηκε μια γλυκιά φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου κρατάει το χέρι του μωρού γράφοντας : «Σε αγαπάμε ήδη πέρα από λόγια».

Η ανάρτησή της

Υπενθυμίζεται ότι Πάρις Χίλτον και ο Κάρτερ Ριμ παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2021 στο κτήμα Bel-Air του αείμνηστου παππού της σταρ, Μπαρόν Χίλτον στο Λος Άντζελες. Στον γάμο – υπερπαραγωγή, η Χίλτον άλλαξε τρία νυφικά στο γλέντι και οι καλεσμένοι ήταν μερικά από τα διασημότερα ονόματα της σόουμπιζ, ανάμεσά τους και η οικογένεια Καρντάσιαν, η Κάιλ Ρίτσαρντς, η Έμμα Ρόμπερτς, η Πόλα Αμπντούλ και η Άσλεϊ Μπένσον.

Το ζευγάρι είχε μιλήσει ανοιχτά για τα σχέδιά του να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση για να δημιουργήσει οικογένεια. «Μιλάγαμε για παιδιά από την αρχή της σχέσης μας, από τους πρώτους μήνες που ήμασταν ζευγάρι», είχε εξομολογηθεί η διάσημη κληρονόμος.

«Ο σύζυγός μου και εγώ πάντα θέλαμε να απολαύσουμε τον πρώτο χρόνο του γάμου μας μαζί ως ζευγάρι και σχεδιάζαμε να ξεκινήσουμε την οικογένειά μας το 2023», είχε γράψει επίσης η Πάρις σε stories της στο Instagram.

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • ΙΩΑΝΝΑ, με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

    Πώς θα μπει φρένο στην σχολική βία;

    Σωματική, ψυχολογική και λεκτική κακοποίηση με πρωταγωνιστές παιδιά. Συμμορίες και διαδικτυακό bullying μέσα στις αυλές των σχολείων. Συμμαθητές-θεατές που καταγράφουν στα κινητά τους τις «μάχες», λες και βλέπουν απλά σκηνές από ένα έργο που έχουν ξαναδεί

Weather&go!

  • Fri

    24°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    25°C