Οι επιπτώσεις της αϋπνίας στη ζωή της Jennifer Aniston και το άγνωστο περιστατικό με την υπνοβασία

Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 - 4:55 μ.μ.

Η Jennifer Aniston εξομολογείται άγνωστες πτυχές -και μάχες- της ζωής της.

Σημαντικές αποκαλύψεις για την υγεία και τη ζωή της έκανε η Jennifer Aniston, ενημερώνοντας το κοινό για ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε για αρκετά χρόνια. Η διάσημη ηθοποιός που διανύει φέτος το 53ο έτος της ζωής της, δε δίστασε να μιλήσει για την έλλειψη ύπνου, την υπνοβασία και τις επιπτώσεις που υπήρχαν στην καθημερινότητά της.

Dr. Oz's Sleep Advice for Jennifer Aniston

Η μάχη της Jennifer Aniston με την αϋπνία

Μέσα από τη συνέντευξή της στο Αμερικανικό People, η Jennifer Aniston μίλησε αναλυτικά για το πρόβλημα που την ταλαιπωρούσε καθώς και για τη σημασία δράσης ενάντια σε αυτό ώστε να το καταπολεμήσει.

«Νομίζω ότι άρχισε κάπου στα 30s μου ή ακόμα και νωρίτερα, αλλά δεν παρατηρείς τις παρενέργειες της απώλειας ύπνου όσο είσαι νεότερη γιατί νιώθεις τόσο άτρωτη. Άρχισε ως κάτι που απλώς θα αποδεχόμουν και μετά ξαφνικά συνειδητοποιείς τις επιπτώσεις της έλλειψης ύπνου και πώς επηρεάζει την καθημερινότητά σου, τη δουλειά σου, τη λειτουργία του εγκεφάλου σου και τη φυσική σου κατάσταση. Και, μετά, όσο περισσότερο ανησυχείς για αυτό, τόσο πιο δύσκολο είναι να σε πάρει ο ύπνος», είπε στο Μέσο.

Η Jennifer Aniston υπνοβατούσε

Εκτός από τα αποτελέσματα που είχε η έλλειψη ύπνου στη ζωή της, η Jennifer Aniston μίλησε και για το γεγονός ότι υπνοβατούσε, σε σημείο που έκανε τους συναγερμούς του σπιτιού να χτυπάνε, με αποτέλεσμα να ξυπνάει από τον θόρυβο.

«Έχω ξυπνήσει από συναγερμούς για το σπίτι που έχουν ενεργοποιηθεί γιατί εγώ τους έχω ενεργοποιήσει. Δεν πιστεύω ότι το κάνω πια. Συνέβαινε όταν είχα φοβερή έλλειψη ύπνου», είπε σημειώνοντας στη συνέχεια την ανάγκη δράσης σε τέτοιες περιπτώσεις: «Έγινε κάτι με το οποίο πραγματικά δυσκολευόμουν. Ήταν το τελευταίο πράγμα στη λίστα, αλλά δεν μπορείς να συμβαδίσεις με τους τρεις πυλώνες της υγείας -τη διατροφή, την άσκηση και τον ύπνο-, αν δεν μπορείς πραγματικά να κάνεις γυμναστική και δεν μπορείς να φας ουσιαστικά σωστά, αν δεν έχεις κοιμηθεί καλά, γιατί το βιολογικό σου ρολόι δε λειτουργεί σωστά», είπε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ:queen

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    The Happy Pod: Viral ballet boy back in the spotlight

    The happiest stories in the world - our weekly collection

Weather&go!

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    21°C

  • Tue

    25°C

  • Wed

    24°C