Οι Red Hot Chili Peppers κράτησαν «μέρος από το καλύτερο υλικό» για το επόμενο άλμπουμ μετά το «Unlimited Love»

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 - 6:28 μ.μ.

«Kάνουμε μίξη τα υπόλοιπα τραγούδια».

Οι Red Hot Chili Peppers επέστρεψαν στο No. 1 του Billboard 200 για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια με το νέο άλμπουμ τους «Unlimited Love» και αυτή αναμένεται να είναι μόνο η αρχή για το ροκ συγκρότημα.

Ο John Frusciante, ο οποίος επανήλθε στους Red Hot Chili Peppers το 2019, δήλωσε σε μία νέα συνέντευξή του, ότι η μπάντα κράτησε μερικά από τα καλύτερα τραγούδια των ηχογραφήσεων για το «Unlimited Love» για ένα μελλοντικό δισκογραφικό εγχείρημα.

«Σίγουρα αισθάνομαι ότι κρατήσαμε μεγάλο μέρος του καλύτερου υλικού για το πιθανό επόμενο άλμπουμ, οπότε είμαι ενθουσιασμένος που θα το δώσουμε μορφή», είπε στο «Total Guitar».

«Ακόμα κάνουμε μίξη τα υπόλοιπα τραγούδια, οπότε δεν υπάρχει ακόμα οριστικό άλμπουμ. Αλλά αγαπάμε πραγματικά αυτό το υλικό, οπότε δεν μπορούμε να μην το σκεφτόμαστε έτσι στο μυαλό μας. Αλλά, ακόμα δουλεύω πάνω σε αυτό!», συνέχισε.

«Μπήκαμε στο στούντιο με περίπου 45 τραγούδια και στη συνέχεια γράψαμε μερικά τραγούδια ενώ ηχογραφούσαμε τα βασικά κομμάτια ή ενώ βρισκόμασταν στο στάδιο της προ-παραγωγής», περιέγραψε.

Φαίνεται ότι το πλήθος των περισσευούμενων τραγουδιών έδωσε την ιδέα για την κυκλοφορία ενός δεύτερου δίσκου.

«Ήμουν έτοιμος να σταματήσω όταν είχαμε περίπου 20 τραγούδια – ένιωθα ότι ήταν αρκετά καλά. Και στην πραγματικότητα υπήρξαν τρία σημεία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του γραψίματος όπου σκέφτηκα: “Έχουμε αρκετά τραγούδια, θα σταματήσω να γράφω τραγούδια τώρα”», εξήγησε ο John Frusciante.

«Αλλά το ένα πράγμα έφερε το άλλο και ο ένας ή ο άλλος με ενθάρρυνε να συνεχίσω να φέρνω περισσότερα τραγούδια. Έτσι, πριν το καταλάβουμε, είχαμε πολύ περισσότερα τραγούδια από όσα είχαμε γράψει για έναν δίσκο στο παρελθόν», είπε.

«Και ο Anthony (Kiedis) έγραφε φωνητικά πάνω σε όλα τα τραγούδια. Νομίζω ότι μπορεί να υπήρχε μόνο ένα τραγούδι για το οποίο δεν είχε ηχογραφήσει τα φωνητικά», συνέχισε.

«Για το “Stadium Arcadium” είχαμε γράψει 33 τραγούδια περίπου. Οπότε ήταν αρκετά περισσότερα από όσα είχαμε κάνει στο παρελθόν», τόνισε.

Ο John Frusciante αποκάλυψε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο ότι οι Red Hot Chili Peppers είχαν «ηχογραφήσει σχεδόν 50 τραγούδια» με τον μακροχρόνιο παραγωγό τους Rick Rubin για το νέο άλμπουμ τους «Unlimited Love» και δήλωσε ότι το συγκρότημα είχε ένα «χαλαρό σχέδιο» για την κυκλοφορία ενός ακόμη άλμπουμ.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    Burkina Faso army kills 223 villagers in revenge attack

    Human Rights Watch report says children among those killed

Weather&go!

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    24°C

  • Mon

    26°C