Οι Måneskin θα εμφανιστούν πρώτη φορά στο «Coachella» και στο «Saturday Night Live»

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 - 6:12 μ.μ.

Οι Måneskin συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους.

Οι Måneskin προσθέτουν ακόμα δύο ορόσημα στο ενεργητικό τους για να συνεχίσουν τη φρενήρη πορεία τους και το 2022.

Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι το ιταλικό rock συγκρότημα, το οποίο έχει καταγράψει μία θριαμβευτική χρονιά μετά τη νίκη του στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2021, θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο διάσημο «Coachella», το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ στη Βόρεια Αμερική.

Το «Coachella» θα λάβει χώρα τα τριήμερα 15-17 Απριλίου και 22-24 Απριλίου στο «Empire Polo Ground» στο Indio της Καλιφόρνια με επικεφαλής τους Kanye West, Billie Eilish, Harry Styles και Swedish House Mafia.

Οι Måneskin, οι οποίοι αποτελούνται από τον τραγουδιστή Damiano David, την μπασίστρια Victoria De Angelis, τον κιθαρίστα Thomas Raggi και τον ντράμερ Ethan Torchio, θα ανέβει στη σκηνή του «Coachella» την τρίτη και τελευταία ημέρα του προγράμματος του φεστιβάλ (Κυριακή 17 και 24 Απριλίου) που θα έχει ως επικεφαλής τον Kanye West.

Συγχρόνως, ανακοινώθηκε ότι οι Måneskin θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στη δημοφιλή αμερικανική εκπομπή «Saturday Night Live».

Το συγκρότημα θα τραγουδήσει τις επιτυχίες του στο νέο επεισόδιο του «Saturday Night Live», που θα προβληθεί το Σάββατο 22 Ιανουαρίου και θα έχει οικοδεσπότη τον ηθοποιό Will Forte, ο οποίος αποτελούσε μέλος του καστ της εκπομπής από το 2002 έως το 2010.

 

Οι επερχόμενος εμφανίσεις των Måneskin στο «Coachella» και στο «Saturday Night Live» είναι το επιστέγασμα της επιτυχίας που σημείωσε το συγκρότημα την προηγούμενη χρονιά στις Ηνωμένες Πολιτείες, παράλληλα με την Ευρώπη, με το «Beggin’».

Η επιτυχημένη διασκευή τους του κλασικού τραγουδιού, που κυκλοφόρησε αρχικά το 2017 και έγινε viral μετά τη νίκη τους στην Eurovision, ανέβηκε στο No. 13 του Billboard Hot 100 και στο Νο. 3 του chart Global 200 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μετά την εμφάνισή τους στο «Saturday Night Live», οι Måneskin θα ξεκινήσουν μία νέα περιοδεία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ευρώπη.

Η περιοδεία θα έχει αφετηρία το «O2 Academy Brixton» του Λονδίνου στις 6 Φεβρουαρίου και θα ακολουθήσουν 15 συναυλίες μέχρι την ολοκλήρωση της περιοδείας στα μέσα Μαρτίου στη Ρίγα, την πρωτεύουσα της Λετονίας.

Εν τω μεταξύ, οι Måneskin, οι οποίοι κέρδισαν το βραβείο του Καλύτερου Rock Καλλιτέχνη στα MTV EMA 2021, είναι υποψήφιοι στα επικείμενα BRIT Awards 2022 (που θα λάβουν χώρα στις 8 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο) για τα βραβεία του Διεθνούς Συγκροτήματος της Χρονιάς και του Διεθνούς Τραγουδιού της Χρονιάς με το «I Wanna Be Your Slave».

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    Oceans suffer from record breaking year of heat

    Sea temperatures broke records every day over the past year

Weather&go!

  • Wed

    25°C

  • Thu

    21°C

  • Fri

    19°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    24°C