Οι Måneskin αποκαλύπτουν το music video του «Supermodel»

Οι Måneskin τιμούν με το video του «Supermodel» τις αγαπημένες τους ταινίες από τη δεκαετία του ’90.

Οι Måneskin αποκαλύπτουν το music video για το νέο single τους «Supermodel».

Στο κινηματογραφικό βίντεο, που γυρίστηκε στο Λονδίνο με τη σκηνοθεσία των Bedroom Projects (The 1975) και Ben Chappell (Arctic Monkeys, Nine Inch Nails), οι Måneskin εμφανίζονται ντυμένοι με ρούχα Gucci και συνδυάζουν στοιχεία από τις ταινίες του Ταραντίνο και του Χίτσκοκ σε ένα πρωτότυπο σενάριο.

Για άλλη μία φορά, οι Måneskin καταφέρνουν να αποτυπώσουν με ακρίβεια την άγρια διάθεση και τους παιχνιδιάρικους στίχους των τραγουδιών τους μέσα από μία σειρά καταστροφικών γεγονότων.

«Θέλαμε να τιμήσουμε τις αγαπημένες μας ταινίες της δεκαετίας του ’90 με το βίντεο για το “Supermodel” Προσπαθήσαμε να δώσουμε μία κινηματογραφική ατμόσφαιρα στην αινιγματική φύση του τραγουδιού και το βίντεο έπρεπε να το αποτυπώσει τέλεια», εξήγησαν οι Måneskin.

«Μόλις μας ήρθε η ιδέα, συνεργαστήκαμε με τους σκηνοθέτες και τον Ben για να αναπαραστήσουμε κλασικές σκηνές από τις αγαπημένες μας ταινίες. Περάσαμε υπέροχα στα γυρίσματα στο Λονδίνο, με αστείες σκηνές που μας θύμισαν αστυνομικές ταινίες», συνέχισαν.

Η εταιρεία Bedroom Projects δήλωσε: «Το βίντεο των Måneskin ήταν ένα project εμπνευσμένο από ταινίες όπως το “Run Lola Run”, το “Reservoir Dogs”, καθώς και, από τον Χίτσκοκ και λίγο από το Χόλιγουντ της δεκαετίας του ’50. Η λεπτομέρεια με τη μυστηριώδη τσάντα μοιάζει βγαλμένη από το “Marnie” ή το “Pulp Fiction”».

«Η ιδέα για το βίντεο προέκυψε κατά τη διάρκεια μίας εβδομάδας όπου το συγκρότημα ξεφύλλιζε περιοδικά της Vogue δίπλα σε μία πισίνα στο Λος Άντζελες και αναπολούσε τις αγαπημένες του ταινίες από τη δεκαετία του ’90. Προσπαθήσαμε να προσθέσουμε όσες περισσότερες μικρές αναφορές μπορούσαμε σε όλο το βίντεο», πρόσθεσε ο Ben Chappell.

Οι Måneskin παρουσίασαν για πρώτη φορά το «Supermodel» στον τελικό για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Τορίνο της Ιταλίας, επιστρέφοντας στη σκηνή της διοργάνωσης μετά τη νίκη τους το 2020.

Οι Måneskin έγραψαν το «Supermodel» εμπνευσμένοι από τους διαφορετικούς χαρακτήρες ανθρώπων που συνάντησαν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Λος Άντζελες, ενώ την παραγωγή του τραγουδιού επιμελήθηκαν ο Max Martin και η ομάδα του.

«Θέλεις να κάνεις παρέα με αυτό το supermodel, αλλά μπορεί να μπλέξεις. Είναι σαν τα τσιγάρα: τα αγαπάς, αλλά ξέρεις ότι θα σε σκοτώσουν», περιέγραψαν οι Måneskin το τραγούδι σε πρόσφατη συνέντευξή τους στο NME.

Με έναν ήχο που είναι τόσο κλασικός όσο και απόλυτα σύγχρονος, οι Måneskin επαναφέρουν το rock ’n’ roll στην κορυφή των διεθνών charts και το συνδυάζουν άψογα με τις σύγχρονες προτιμήσεις.

Έχοντας συνεργαστεί με ονόματα όπως ο Iggy Pop, οι Rolling Stones, ο Mark Ronson και άλλοι, ο Damiano David (τραγούδι), η Victoria De Angelis (μπάσο), ο Thomas Raggi (κιθάρα) και ο Ethan Torchio (ντραμς), ξεκίνησαν την καριέρα τους στους δρόμους της Ρώμης το 2015 και μέσα σε λίγα μόλις χρόνια κατέκτησαν τον κόσμο και έγιναν ένα από τα πιο δημοφιλή rock συγκροτήματα της γενιάς τους.

Αυτή τη στιγμή οι Måneskin διαθέτουν πάνω από 5 δισεκατομμύρια streams σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Με το ολοκαίνουργιο single τους «Supermodel», οι Måneskin συνεχίζουν να επιβεβαιώνουν ότι είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά rock συγκροτήματα της εποχής μας.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    UN warns of catastrophe in Darfur

    More than a million risk famine as fighting intensifies around the city of Al-Fashir

Weather&go!

  • Fri

    25°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    25°C