Οι Foo Fighters δίνουν στη δημοσιότητα το trailer της ταινίας «Studio 666»

Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 - 4:37 μ.μ.

«Αυτό δεν είναι απλώς ένα ανατριχιαστικό rock and roll σπίτι».

Οι Foo Fighters αποκάλυψαν την πρώτη ολοκληρωμένη πρόγευση της επερχόμενης κωμικής ταινίας τρόμου «Studio 666».

Έμπνευση για τη δημιουργία της ταινίας αποτέλεσαν οι εμπειρίες που έζησαν οι Foo Fighters όταν εγκαταστάθηκαν σε μία «στοιχειωμένη έπαυλη» για να ηχογραφήσουν το τελευταίο άλμπουμ τους, «Medicine At Midnight».

Στο trailer της ταινίας οι Foo Fighters ετοιμάζονται να ηχογραφήσουν το άλμπουμ τους σε μία έπαυλη στο Encino της Καλιφόρνια που έχει την πιο ανατριχιαστική ατμόσφαιρα αλλά και την καλύτερη ακουστική.

Ωστόσο, όταν έρχεται η ώρα να γράψουν τραγούδια για τον δίσκο, ο frontman Dave Grohl στερείται έμπνευσης και δεν έχει πρωτότυπες ιδέες. «Λέγεται “Everlong” και το έγραψες πριν από περίπου 20 χρόνια», ενημερώνει τον τραγουδιστή ο ντράμερ Taylor Hawkins όταν παρουσιάζει στην μπάντα το νέο τραγούδι του.

Στη συνέχεια ο Dave Grohl παλεύει να ξεπεράσει το δημιουργικό αδιέξοδο που τον… στοιχειώνει με τη βοήθεια του Lionel Richie και πιθανώς της ίδιας της έπαυλης στην οποία έχει εγκατασταθεί το συγκρότημά του.

«Από τότε που μετακομίσαμε σε αυτό το σπίτι, το μυαλό μου πλημμυρίζει», παραπονιέται οπ ο τραγουδιστής των Foo Fighters και η γειτόνισσά τους, Whitney Cummings, εξηγεί: «Αυτό δεν είναι απλώς ένα ανατριχιαστικό rock and roll σπίτι, επιτρέπει σε πνεύματα να περάσουν στον κόσμο μας».

Ο Dave Grohl κυριεύεται από έναν δαίμονα, τρελαίνεται, αιωρείται στον αέρα και ίσως ανακαλύπτει και μία νέα μουσική νότα, πέρα από τις επτά γνωστές νότες, στο δρόμο για τη δημιουργία ενός άλμπουμ που υπόσχεται ότι θα είναι «δολοφονικό».

Στο «Studio 666» πρωταγωνιστούν όλα τα μέλη των Foo Fighters, Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Pat Smear, Chris Shiflett και Rami Jaffee, καθώς και οι ηθοποιοί Will Forte, Leslie Grossman, Jenna Ortega, Jeff Garlin, Whitney Cummings και άλλοι.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ στις 25 Φεβρουαρίου, ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στις διεθνείς αγορές θα ανακοινωθεί σύντομα.

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

 

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Το Βήμα Σήμερα

    Ποιες είναι οι τρεις πληγές του ΕΣΥ

    Ο Πέτρος Κωσταντινίδης, δημοσιογράφος στις εφημερίδες το ΒΗΜΑ και τα ΝΕΑ, αναλύει την κατάσταση που επικρατεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας τονίζοντας τα βασικά προβλήματα και τους στόχους της κυβέρνησης.

Weather&go!

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    25°C