Οι ABBA ξανά μαζί 36 χρόνια μετά | Πώς είναι σήμερα οι διάσημοι σταρ;

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - 11:00 μ.μ.

Ύστερα από 36 χρόνια, οι Benny Andersson, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad και Björn Ulvaeus ή αλλιώς οι θρυλικοί ABBA εμφανίστηκαν ξανά μαζί για να παρακολουθήσουν μαζί με τους φαν τους τη συναυλία ABBA Voyage στο Λονδίνο. 

Στην ουσία επρόκειτο για ένα virtual σόου όπου μέσω τεχνολογίας, στη σκηνή θα εμφανίζονταν τα νεότερα avatars των τραγουδιστών με όλη τη δόξα του 1970.

Πριν από την έναρξη της συναυλίας οι τραγουδιστές περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί του στο ABBA Arena που βρίσκεται στο πάρκο Queen Elizabeth Olympic Park και φωτογραφήθηκαν μαζί, μία στιγμή που αναμφίβολα έμεινε στην ιστορία. 

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, οι γυναίκες του γκρουπ ήταν πολύ κομψές, επιλέγοντας σύνολα στην απόχρωση του κρεμ, ενώ οι άντρες του συγκροτήματος είχαν υπηρετήσει το δικό τους προσωπικό στιλ με τον καλύτερο τρόπο. 

Όπως δήλωσε ο Ulvaeus στους δημοσιογράφους για τη συναυλία, "είναι να συνειδητοποιείς πως είναι αδιανόητο το να είμαστε εδώ που είμαστε. Καμία φαντασία δεν θα μπορούσε να το είχε ονειρευτεί, το να κυκλοφορούμε ένα άλμπουμ μετά από 40 χρόνια και ακόμα να είμαστε οι καλύτεροι φίλοι και ακόμα να απολαμβάνουμε ο ένας τη συντροφιά του άλλου και να έχουμε απόλυτη αφοσίωση".

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους και τους die hard φαν του σουηδικού γκρουπ το παρών έδωσαν οι Kylie Minogue και Kate Moss, η οποία πριν από λίγες ημέρες κατέθεσε στη δίκη του Johnny Depp εναντίον της Amber Heard, όπως και η Keira Knightley με τον σύζυγό της, James Righton. 

ΠΗΓΗ:madamefigaro

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • The Criminal Makeup

    99: Serial Killer Obsessed Teen Lures Men for Sex on Dating Apps... so she can KILL THEM - Domina Cherry

Weather&go!

  • Thu

    24°C

  • Fri

    23°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    23°C