Οι 10 μικρότεροι σε διάρκεια γάμοι του Χόλιγουντ

Διάσημα ζευγάρια που υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου σε χρόνο ρεκόρ από την ημέρα του γάμου τους.

Εκτός των "βιαστικών" σταρ που βρέθηκαν στην θέση να απαντήσουν "I do" πολλές φορές στη ζωή τους και τελικά πρόσθεσαν στο βιογραφικό τους αρκετούς αρραβώνες, υπάρχουν και εκείνοι που όχι μόνο βιάστηκαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά επιτάχυναν τις διαδικασίες διαζυγίου, ακόμα και μόλις λίγες ημέρες μετά την τέλεση του χαρμόσυνου μυστηρίου.

Πράγματι, το μακρινό Χόλιγουντ είναι γεμάτο ερωτικές ιστορίες, που κατέληξαν γρήγορα σε γάμο, ενώ σε χρόνο ρεκόρ και στο χωρισμό.

Οι περισσότεροι από αυτούς κατάφεραν να παραμείνουν παντρεμένοι είτε για μερικά χρόνια, είτε για λίγους μήνες, με αποκορύφωμα τον γάμο της Cher που διήρκεσε 9 ολόκληρες ημέρες ή ακόμα και της Britney Spears, η οποία ζήτησε διαζύγιο μόλις 55 ώρες μετά την τελετή. Οι παρακάτω λαμπεροί celebrities, όπως φαίνεται, έχουν μια σχετική εξοικείωση με το μυστήριο του γάμου, αλλά και με την διάλυση αυτού στο άψε σβήσε.

 

Britney Spears - Jason Alexander

Οι 10 μικρότεροι σε διάρκεια γάμοι του Χόλιγουντ

Η εν λόγω λίστα δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με διαφορετικό πρόσωπο από την εκρηκτική τραγουδίστρια "Oops, I did it again". Η Britney Spears δικαίως βρίσκεται στην κορυφή των πιο σύντονων γάμων του Hollywood, αφού χώρισε με τον καλό της, Jason Alexander, δυόμιση ημέρες μετά την τελετή. Άραγε είχε προλάβει να επιστρέψει το νυφικό; Ας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα!

Cher - Greg Allman

Cher

Ένας ακόμα γάμος express είναι αυτός της Cher με τον Αμερικανό μουσικό, Greg Allman. Οι νεόνυμφοι, προτίμησαν αντί να απολαύσουν ένα ταξίδι του Μέλητος εννέα ημέρες μετά το γάμο, να υποβάλλουν αίτηση διαζυγίου. Και κάπως έτσι ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

Drew Barrymore - Jeremy Thomas

Drew

Το νεαρό ζευγάρι έβγαινε για περίπου έξι μήνες πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και ορκιστούν αιώνια αγάπη και αφοσίωση. Όμως παρά τους γαμήλιους όρκους, ένα μήνα μετά διέλυσαν το γάμο τους, με τις φήμες να τους παρουσιάζουν ήδη χωρισμένους στις πρώτες 19 ημέρες.

Kim Kardashian - Kris Humphries

kim

Η Kim Kardashian και ο μπασκετμπολίστας του NBA, Kris Humphries, έμειναν αδέσμευτοι εραστές πολύ περισσότερο από ότι παντρεμένοι. Συγκεκριμένα, οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2010 και έναν χρόνο αργότερα παντρεύτηκαν. Όμως ο ευτυχισμένος γάμος τους κράτησε 72 ολόκληρες ημέρες.

Nicolas Cage - Lisa Marie Presley

Nicolas Cage

108 ημέρες ήταν αρκετές για τον Nicolas Cage και την Lisa Marie Presley να θεωρούνται και επίσημα ζευγάρι. Πραγματοποίησαν το γάμος του το 2002 και την ίδια χρονιά αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Jennifer Lopez - Cris Judd

Lopez

Η Λατίνα τραγουδίστρια υπήρξε παντρεμένη στην αρχή της καριέρας της με τον ηθοποιό, Cris Judd. Σύντομα κατάλαβαν πως δεν ταιριάζουν και τόσο, αποφασίζοντας να χωρίσουν επτά μήνες μετά τον γάμο τους.

Miley Cyrus - Liam Hemsworth

miley

Το νεαρό ζευγάρι που συνήθιζε τις κοσμικές εμφανίσεις αλλά και τα ερωτευμένα post στα social media, αγαπήθηκε τόσο, ώστε ο γάμος τους να διαρκέσει μόλις 8 μήνες. Όπως ανέφερε η τραγουδίστρια σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, δυσκολεύτηκε αρκετά να ξεπεράσει τον εν λόγω χωρισμό.

Katy Perry - Russell Brand

Katy Perry

Αρκετά ταιριαστό ζευγάρι υπήρξε η Katy Perry και ο Russell Brand. Έπειτα από μερικούς μήνες κρυφών ραντεβού, το διάσημο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά το γάμου, όμως προς έκπληξη όλων 14 μήνες μετά χώρισαν οριστικά.

 

Johnny Depp - Amber Heard

Johny Deep

Το πολύκροτο διαζύγιο του Johnny Depp και της Amber Heard βρίσκεται ακόμα στις δικαστικές αίθουσες. Τι και αν έχουν χωρίσει από το 2017, ακόμα ο ένας μηνύει τον άλλον. Κατά τα άλλα υπήρξαν παντρεμένοι και αγαπημένοι για 15 μήνες.

Angelina Jolie - Brad Pitt

jolie pitt

Το αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood, που πρώτα δημιούργησε μια όμορφη οικογένεια και έπειτα αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, έμεινε παντρεμένο μόλις δύο χρόνια. Συνολικά, οι Brangelina υπήρξαν ζευγάρι για 13 χρόνια, αφού η Angelina Jolie επιβεβαίωσε την σχέση της με τον γοητευτικό ηθοποιό το 2006.

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    24°C

  • Mon

    26°C