Ο Στίβεν Σιγκάλ γιόρτασε τα γενέθλιά του στη Μόσχα μαζί με στενούς συνεργάτες του Πούτιν

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 - 5:48 μ.μ.

Ταξίδι-αστραπή έκανε στη Μόσχα ο Αμερικανός διάσημος ηθοποιός, Στίβεν Σιγκάλ, γνωστός για τις ταινίες δράσης κυρίως όμως για τη στενή φιλία του με τον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Σιγκάλ, ο οποίος έχει ταχθεί υπέρ του τερματισμού του πολέμου στην Ουκρανία, επισκέφθηκε τη ρωσική πρωτεύουσα στις 10 Απριλίου για να γιορτάσει τα 70στά γενέθλιά του με τους πιο έμπιστους συνεργάτες του Ρώσου προέδρου.

Υποσχέθηκε μάλιστα ότι θα βρίσκεται για πάντα στο πλευρό τους.

Όπως χαρακτηριστικά σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο Στίβεν Σιγκάλ πήρε το μικρόφωνο κι άρχισε να εκφράζει την αγάπη και την υποστήριξή του στους στενούς συνεργάτες του Πούτιν.

Ο Αμερικανός ηθοποιός είναι επί χρόνια φίλος του Ρώσου προέδρου και έχει ρωσικό διαβατήριο.

Το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τον 70χρονο Αμερικανό ηθοποιό να έχει σηκωθεί όρθιος και με τη βοήθεια μικροφώνου να ευχαριστεί όλους όσοι τον τίμησαν στο γενέθλιο πάρτι του.

Από τα πλάνα φαίνεται ότι έχει στο πλευρό του πάμπλουτους Ρώσους που επλήγησαν από τις δυτικές κυρώσεις σε βάρος της Μόσχας εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.

Ένας από αυτούς ο ένθερμος υποστηρικτής του Κρεμλίνου, παρουσιαστής της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης ,Βλαντιμίρ Σολοβιέφ. Ο παρουσιαστής, που έχει υποστηρίξει ανοιχτά τον πόλεμο του Πούτιν στην Ουκρανία, εθεάθη να κάθεται αριστερά του Σιγκάλ.

Ο Αμερικανός σταρ των ταινιών δράσης και μάστερ των πολεμικών τεχνών είναι προσωπικός φίλος του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και ανεπιθύμητο πρόσωπο για την Ουκρανία.

Μάλιστα το 2017 είχε αποκλειστεί από το Κίεβο για πέντε χρόνια αφού ο Πούτιν έδωσε στον Αμερικανό ηθοποιό ρωσικό διαβατήριο.

Σε ότι αφορά τον πόλεμο στην Ουκρανία, ο Σιγκάλ ακολουθεί τη διπλωματική οδό λέγοντας ότι βλέπει και τις δύο πλευρές «σαν μια οικογένεια».

«Οι προσευχές μου είναι και οι δύο χώρες να καταλήξουν σε μια θετική, ειρηνική λύση όπου θα μπορούμε να ζούμε και να ευημερούμε μαζί ειρηνικά», πρόσθεσε ο Αμερικανός ηθοποιός», σε δηλώσεις του στο δίκτυο «Fox News».

ΠΗΓΗ:protothema

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Thu

    24°C

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    24°C