Ο πρίγκιπας Harry ενθουσιάστηκε όταν είδε αυτή τη γυναίκα μετά από 15 χρόνια

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022 - 5:54 μ.μ.

«Μου φώναζες τόσο πολύ», είπε ο δούκας του Sussex.

Ο πρίγκιπας Harry εξέπληξε ευχάριστα την ομάδα του Ηνωμένου Βασιλείου ενόψει των Αγώνων Invictus στην Ολλανδία, όταν εμφανίστηκε μέσω βιντεοκλήσης από το σπίτι του στην Καλιφόρνια, όπου ζει με τη σύζυγό του, Meghan Markle, και τα δύο παιδιά τους, τον Archie και τη Lilibet. Η φετινή διεθνής αθλητική διοργάνωση για τραυματίες ξεκινά στις 16 Απριλίου.

Τα Invictus Games είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση παγκοσμίως στην οποία συμμετέχουν τραυματισμένοι βετεράνοι του στρατού και σωμάτων ασφαλείας, ενώ θεσπίστηκαν το 2014 από τον πρίγκιπα Harry και πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στο Λονδίνο.

Όταν ο πρίγκιπας Harry είδε μετά από χρόνια την προπονήτριά του από τον στρατό...

Κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης, ο δούκας του Sussex είχε την ευκαιρία να ξαναδεί ύστερα από 15 ολόκληρα χρόνια τη Vic Wales, η οποία ήταν η προπονήτρια του στρατού, τον καιρό που ο πρίγκιπας ήταν δόκιμος στο Βασιλικό Στρατιωτικό Κολλέγιο του Sandhurst.

«Είναι κάπου εδώ η γυμνάστριά μου από το Sandhurst;», ρώτησε ο Harry, παρακινώντας τους αθλητές να του τη δείξουν. Μόλις την είδε είπε: «Εδώ είναι. Δεν μπορώ να πιστέψω μετά από πόσα χρόνια - 15 χρόνια; - οι δρόμοι μας ξανασυναντιούνται. Μου φώναζες τόσο πολύ», προκαλώντας γέλια στην ομάδα. Μάλιστα, ένας από τους αθλητές του είπε: «Το χρειαζόσουν», με τον πρίγκιπα Harry να απαντά: «Το χρειαζόμουν; Εντάξει λοιπόν, αυτό είναι αρκετά δίκαιο».

Η έναρξη των παιχνιδιών Invictus περιγράφηκε ως «rollercoaster» από έναν αθλητή, δεδομένου ότι οι Αγώνες ήταν αρχικά προγραμματισμένοι για το 2020 αλλά καθυστέρησαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Συνειδητοποιείς ότι κανείς, όχι μόνο εσύ αλλά κανείς, δεν έχει δικαιολογίες για να μην είναι σε φόρμα τώρα», είπε αστειευόμενος ο 37χρονος Harry.

Η... πορτοκαλί ενδυμασία του πρίγκιπα Harry καταχειροκροτήθηκε

Ο δούκας του Σάσεξ συνομίλησε, επίσης, με μέλη της ομάδας της Ολλανδίας και εξάσκησε τα ολλανδικά του, ενώ πριν αποχωρήσει από τη βιντεοσυνομιλία, ένας αθλητής του είπε: «Μην ξεχνάς το καπέλο σου». Ο Harry χαμογέλασε και είπε: «Α, ναι», απλώνοντας το χέρι του για να πιάσει ένα έντονο πορτοκαλί καπέλο- το εθνικό χρώμα της Ολλανδίας. Στη συνέχεια φόρεσε πορτοκαλί γυαλιά ηλίου και άνοιξε το φερμουάρ του φούτερ του για να αποκαλύψει ένα μπλουζάκι και σορτς στην ίδια απόχρωση, με την ομάδα της Ολλανδίας να τον χειροκροτεί.

Οι φετινοί αγώνες Invictus θα πραγματοποιηθούν στη Χάγη από τις 16 έως τις 22 Απριλίου.

Οι Αγώνες Invictus έχουν διεξαχθεί στο παρελθόν στο Λονδίνο (το 2014), στο Ορλάντο (το 2016), στο Τορόντο (το 2017), στο Σίδνεϊ (το 2018), ενώ το 2023 την αθλητική διοργάνωση πρόκειται να φιλοξενήσει το Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

ΠΗΓΗ:

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    24°C

  • Mon

    26°C