Ο Tom Cruise λέει το τραγούδι της Lady Gaga για το «Top Gun: Maverick» έγινε ο «παλμός» της ταινίας

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022 - 6:54 μ.μ.

«Τα πράγματα απλά ενώθηκαν με τόσο όμορφο τρόπο», θυμάται ο Tom Cruise για την πρώτη φορά που άκουσε το τραγούδι της Lady Gaga για το «Top Gun: Maverick».

Ο Tom Cruise επισημαίνει την καθοριστική συμβολή της μουσικής της Lady Gaga στην ταινία «Top Gun: Maverick».

Μετά την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού «Hold My Hand» της Lady Gaga για το «Top Gun: Maverick», ο Tom Cruise εμφανίστηκε στο «The Late Late Show» του James Corden όπου εξήγησε πόσο μεγάλο αντίκτυπο έχει το τραγούδι στην ταινία.

Σύμφωνα με τον 59χρονο ηθοποιό, η «απίστευτη» Lady Gaga «δεν συμμετέχει απλώς στο soundtrack» της ταινίας, που αποτελεί συνέχεια του «Top Gun» του 1986, αλλά «βοήθησε και στη σύνθεση της μουσικής επένδυσης».

Ο Tom Cruise σημείωσε στη συνέχεια ότι η Lady Gaga παρουσίασε το τραγούδι της σε εκείνον και τον συνθέτη Hans Zimmer, ο οποίος υπέγραψε τη μουσική της ταινίας, καθώς πάλευαν να βρουν το κατάλληλο τραγούδι.

«Απλά άνοιξε ολόκληρη την ταινία. Είναι καταπληκτική», είπε ο Tom Cruise στον James Corden.

«Απλά άνοιξε αυτές τις πόρτες στον συναισθηματικό πυρήνα της ταινίας. Εκείνη τη στιγμή, τα πράγματα απλά ενώθηκαν με τόσο όμορφο τρόπο. Το τραγούδι που είχε γράψει ενσωματώθηκε και έγινε, πραγματικά, η βασική μουσική και ο παλμός της καρδιάς της ταινίας μας», εξήγησε.

Πριν από την κυκλοφορία του single, ο Tom Cruise παρακολούθησε την Κυριακή 1 Μαΐου την τελευταία εμφάνιση των παραστάσεων «Jazz & Piano» της Lady Gaga στο «Park Theater» του Park MGM στο Λας Βέγκας.

«Σε ευχαριστώ που ήρθες στο σόου χθες το βράδυ. Σ’ αγαπώ φίλε μου Tom Cruise», έγραψε στο Instagram η τραγουδίστρια την επόμενη ημέρα, δημοσιεύοντας παράλληλα δύο φωτογραφίες τους, όπου στη μία δίνει στον Cruise ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο και στην άλλη ο ηθοποιός ανταποδίδει τη χάρη.

Ο Tom Cruise είπε στον James Corden για την επίσκεψή του στις εμφανίσεις της Lady Gaga: «Ήταν απίστευτο. Τελευταία φορά που είδα ζωντανή συναυλία ήταν της Lady Gaga πριν από δύο χρόνια. Πήγα να την ευχαριστήσω όταν αρχίσαμε να δουλεύουμε τα τελευταία κομμάτια του “Top Gun”. Είναι εξαιρετική. Είναι ηθοποιός, τραγουδίστρια της τζαζ, τραγουδίστρια της pop – το ταλέντο της είναι απλά απεριόριστο».

Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Top Gun: Maverick» πραγματοποιήθηκε στο Σαν Ντιέγκο των Ηνωμένων Πολιτειών την Τετάρτη 4 Μαΐου. Ο Tom Cruise έκανε μια επική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί που είχε στρωθεί στο Μουσείο USS Midway μέσω ελικοπτέρου.

Ο Tom Cruise βγήκε από το ελικόπτερο, το οποίο έφερε την επιγραφή «Top Gun: Maverick» και πλησίασε τα πλήθη των φωτογράφων, των δημοσιογράφων και των θαυμαστών, οι οποίοι ανυπομονούσαν να τον δουν να επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο του υποσμηναγού Pete «Maverick» Mitchell μετά από 36 χρόνια.

Η ταινία «Top Gun: Maverick» θα προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους από τις 25 Μαΐου.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Το Βήμα Σήμερα

    Ποιος πραγματικά ήταν ο Λόρδος Μπάιρον

    Ο Μάρκος Καρασαρίνης, αρχισυντάκτης και αρθρογράφος στα ένθετα «Νέες Εποχές» και «Βιβλία» του Βήματος, περιγράφει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του Λόρδου Μπάιρον και τη σχέση του με την Ελλάδα, με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατό του.

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    20°C