Ο The Weeknd έχει έναν αιματηρό καυγά με τον γερασμένο εαυτό του στο video του «Gasoline»

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 - 11:31 μ.μ.

Ο The Weeknd κλαίει, χορεύει και επιτίθεται στον ηλικιωμένο εαυτό του.

Ο The Weeknd κυκλοφόρησε το σκοτεινό μουσικό βίντεο για το τραγούδι «Gasoline» του «Dawn FM», δίνοντας μια ακόμη γεύση από την εξελισσόμενη ιστορία του electro pop άλμπουμ του που είναι εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1980.

Στο μουσικό βίντεο που επιμελήθηκε η φωτογράφος και σκηνοθέτρια Matilda Finn, η οποία έκανε και τη φωτογράφηση για το εξώφυλλο του «Dawn FM», ο The Weeknd βρίσκεται σε ένα ασφυκτικά γεμάτο νυχτερινό κέντρο με θαμώνες με δαιμονικά πρόσωπα.

Το «Gasoline» ξεκινά με τον The Weeknd να οδηγεί τη νύχτα σε έναν αυτοκινητόδρομο που καλύπτεται από ομίχλη και να προσκρούει σε μια πινακίδα στον δρόμο, καθώς ένα ακουστικό που αναβοσβήνει φαίνεται να του αποσπά την προσοχή από την οδήγηση.

Ενώ στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου του αναβοσβήνει ο τίτλος του άλμπουμ του «Dawn FM», μία γερασμένη εκδοχή του The Weeknd βγαίνει σκοντάφτοντας από το αυτοκίνητο σε έναν δρόμο γεμάτο μυρμήγκια και η δράση μεταφέρεται στο κλαμπ.

Στο κλαμπ, το οποίο είναι γεμάτο με μια πλειάδα δίδυμων από τον κόσμο του TikTok και του μόντελινγκ, συμπεριλαμβανομένων των Olivia και Jessica Sysack, Erin και Desiree Green και Audra και Alyssa Stilwell, η ηλικιωμένη εκδοχή του τραγουδιστή κοιτάζει γύρω της μπερδεμένη καθώς εκτυλίσσεται το πρώτο κουπλέ του τραγουδιού.

«Είναι 5 το πρωί, η ώρα μου πάλι / Έχω απορροφήσει το φεγγάρι, δεν μπορώ να κοιμηθώ / Είναι 5 π.μ. η ώρα μου πάλι / Τηλεφωνώ και ξέρεις ότι είμαι εγώ / Πιέζω τον εαυτό μου περισσότερο / Απλά προσπαθώ να νιώσω τον χτύπο της καρδιάς μου να χτυπάει / Τυλίγω τα χέρια μου γύρω από το λαιμό σου», τραγουδάει o The Weeknd καθώς ένα υγρό χέρι, χωρίς σώμα, εμφανίζεται μέσα από το πάτωμα για να πιάσει τον αστράγαλό του.

Στη συνέχεια η γερασμένη εκδοχή του The Weeknd βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον σημερινό The Weeknd, ο οποίος ξεσπά σε δάκρυα καθώς το παράξενο σκηνικό γύρω του μεγαλώνει και εμφανίζεται μια γυναίκα – και ένα φίδι που ξεπροβάλλει ανάμεσα από τα πόδια της – η οποία του ανοίγει το στήθος με τα κοφτερά της νύχια.

Με τα συναισθήματά του να εναλλάσσονται ανάμεσα στο κλάμα και στο γέλιο, ο The Weeknd προσπαθεί να χορέψει και να ξεχαστεί, πριν έρθει αντιμέτωπος με τον γερασμένο εαυτό του και τον χτυπήσει με το κεφάλι του, ρίχνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος.

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    Man sets himself ablaze outside Trump trial

    Bystanders and officers put out the flames with coats and fire extinguishers

Weather&go!

  • Sat

    21°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    22°C

  • Tue

    24°C