Ο Scooter Braun κατηγορεί την Taylor Swift ότι «χρησιμοποίησε ως όπλο» τους θαυμαστές της στη διαμάχη τους

«Της εύχομαι μόνο τα καλύτερα και δεν με ενδιαφέρει καθόλου να πω κάτι κακό για εκείνη».

Ο Scooter Braun έδωσε τη δική του εκδοχή για τη διαμάχη του με την Taylor Swift.

Ο γνωστός μάνατζερ καλλιτεχνών όπως οι Justin Bieber, Ariana Grande και Demi Lovato και επιχειρηματίας εξαγόρασε τον Ιούνιο του 2019 την δισκογραφική εταιρεία στην οποία βρισκόταν η Taylor Swift, την Big Machine Records και, κατ’ επέκταση, απέκτησε την κυριότητα των master ηχογραφήσεών της μέχρι το άλμπουμ της «Reputation» του 2017.

Την ίδια ημέρα που ανακοινώθηκε η συμφωνία, η Taylor Swift κατήγγειλε σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ότι η εξαγορά του καταλόγου της δισκογραφίας της ήταν το «χειρότερο σενάριο» και χαρακτήρισε τον Scooter Braun ως «χειριστικό νταή».

Στη συνέχεια, η Taylor Swift άρχισε να ηχογραφεί από την αρχή τα άλμπουμ που είχε κυκλοφορήσει με την Big Machine σε μια προσπάθεια να διεκδικήσει την κυριότητα των masters της, ενώ ο Scooter Braun πούλησε τα δικαιώματα των έξι πρώτων άλμπουμ της σε μία ιδιωτική εταιρεία επενδύσεων έναντι 300 εκατομμυρίων δολαρίων και πλέον.

Μιλώντας στο MSNBC, ο Scooter Braun υποστήριξε ότι δεν ήθελε να προχωρήσει στην εξαγορά της Big Machine αν δεν συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις η Taylor Swift και ευχήθηκε στην αστέρα της pop «τα καλύτερα», λέγοντας ότι έχει κάθε δικαίωμα να ηχογραφήσει ξανά τη δισκογραφία της.

«Το άτομο που είχε την ιδιοκτησία των masters της Taylor σε όλη την καριέρα της δεν ήμουν εγώ και όταν αγόρασα τη δισκογραφική εταιρεία, στην πραγματικότητα είπα σε εκείνη την ομάδα: “Αν κάποια στιγμή (η Taylor Swift) θελήσει να επιστρέψει και να είναι μέρος αυτής της συζήτησης, παρακαλώ ενημερώστε με, επειδή δεν θα προχωρήσω σε αυτή τη συμφωνία”», ανέφερε ο Scooter Braun.

«Μου έδειξαν ένα email, το οποίο έχει πλέον δημοσιοποιηθεί τώρα, όπου δήλωσε ότι ήθελε να προχωρήσει σε αυτή τη διαπραγμάτευση και δεν ενδιαφερόταν να κάνει αυτή τη συμφωνία πλέον», συνέχισε.

Η Taylor Swift ισχυρίστηκε τότε ότι δεν της προσφέρθηκε ποτέ η ευκαιρία να αγοράσει τα δικαιώματα του καταλόγου της άμεσα, χωρίς πρόσθετες συμβατικές υποχρεώσεις.

Μιλώντας για την προσπάθεια της 32χρονης τραγουδίστριας να ανακτήσει την κυριότητα της μουσικής της, ο Scooter Braun δήλωσε: «Νομίζω ότι η Taylor έχει κάθε δικαίωμα να κάνει νέες ηχογραφήσεις. Έχει κάθε δικαίωμα να κυνηγήσει τα masters της και της εύχομαι μόνο τα καλύτερα και δεν με ενδιαφέρει καθόλου να πω κάτι κακό για εκείνη».

«Δεν έχω πει ποτέ κάτι κακό γι’ αυτήν στο παρελθόν και δεν θα αρχίσω να το κάνω τώρα», τόνισε.

«Το μόνο πράγμα με το οποίο διαφωνώ είναι να χρησιμοποιείς ως όπλο τους θαυμαστές σου», πρόσθεσε ο Scooter Braun, ο οποίος είχε ισχυριστεί σε μία ανάρτησή του στο Instagram που έχει πλέον διαγραφεί ότι οι θαυμαστές της Taylor Swift του έστελναν απειλές κατά της ζωής της οικογένειάς του.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Art Podcast

    Art Podcast 121: Γιώργος Χατζηπιερής (Τεμπέλης Δράκος)

    Ο κόσμος κρύβει μια κρυφή ενοχή όταν προβάλλει τον παιδικό του εαυτό… λέει ο Γιώργος Χατζηπιερής στο Art Podcast #121 και στην Γιώτα Τσιμπρικίδου και μας αφήνει να μάθουμε περισσότερα στοιχεία γύρω από τον δημιουργό του «Τεμπέλη Δράκου» και κάποιων από...

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    21°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    22°C

  • Tue

    24°C