Ο Robbie Williams ισχυρίζεται ότι ήταν στόχος εκτελεστών: «Υπήρχε συμβόλαιο για τη δολοφονία μου»

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 - 7:07 μ.μ.

«Αυτά είναι τα αθέατα πράγματα που συμβαίνουν όταν γίνεσαι διάσημος».

Ο Robbie Williams ισχυρίστηκε ότι ήταν στόχος πληρωμένου δολοφόνου στο απόγειο της καριέρας του.

Ο 47χρονος τραγουδιστής, ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική πορεία του από το boy band των Take That, αποκάλυψε σε μία νέα συνέντευξή του ότι υπήρχε «συμβόλαιο» για τη δολοφονία του.

«Ποτέ, μα ποτέ δεν το έχω πει αυτό, αλλά υπήρχε συμβόλαιο να με σκοτώσουν. Δεν το έχω πει ποτέ αυτό δημόσια. Ακυρώθηκε. Έχω φίλους. Αυτά είναι τα αθέατα πράγματα που συμβαίνουν όταν γίνεσαι διάσημος», είπε στην εφημερίδα «The Mirror».

«Κάποια στιγμή στη ζωή μου ήμουν γελοία διάσημος, διάσημος όπως ο Michael Jackson», συνέχισε.

«Έγινα διάσημος όταν ήμουν 17 ετών, έκανα ένα boy band όταν ήμουν 16 ετών, το boy band απογειώθηκε. Όταν ήμουν 21 ετών, έφυγα και μετά έκανα σόλο καριέρα, πούλησα 80 εκατομμύρια άλμπουμ και είχα το ρεκόρ για τα περισσότερα εισιτήρια που πουλήθηκαν σε μια μέρα για μια περιοδεία», σημείωσε.

Ο Robbie Williams αναφέρθηκε στη συνέχεια στο άγχος και την κατάθλιψη που βιώνει ως υποπροϊόν της «ακραίας επιτυχίας».

«Η ακραία φήμη και η ακραία επιτυχία συναντούν το άγχος και την κατάθλιψη και την ψυχική ασθένεια. Υπάρχουν μερικά επίπεδα φήμης και οι συνέπειες που έχει σένα», εξήγησε.

«Υπάρχουν μερικά ακόμα που δεν θυμάμαι, αλλά το τέταρτο επίπεδο είναι η αποδοχή. Κατά κάποιο τρόπο αντιστέκεσαι στο να σου πάρουν την ιδιωτική σου ζωή και αντιστέκεσαι σε αυτό προσπαθώντας να είσαι φυσιολογικός, προσπαθείς να είσαι φυσιολογικός αλλά και θα φανείς μικρός για να μην σε χτυπήσουν. “Είμαι ένας μαλάκας, μη με πειράξετε”», είπε.

«Θέλω να πάω σε όλα τα φυσιολογικά μέρη που δεν μπορώ να πάω γιατί θέλουν να με σκοτώσουν. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να φτάσω στην αποδοχή», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

 

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Art Podcast

    Art Podcast 121: Γιώργος Χατζηπιερής (Τεμπέλης Δράκος)

    Ο κόσμος κρύβει μια κρυφή ενοχή όταν προβάλλει τον παιδικό του εαυτό… λέει ο Γιώργος Χατζηπιερής στο Art Podcast #121 και στην Γιώτα Τσιμπρικίδου και μας αφήνει να μάθουμε περισσότερα στοιχεία γύρω από τον δημιουργό του «Τεμπέλη Δράκου» και κάποιων από...

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    21°C

  • Tue

    24°C