Ο Pete Davidson σχολιάζει για πρώτη φορά τις επιθέσεις του Kanye West εναντίον του

Ο Kanye West έχει βάλει στο στόχαστρο τον Pete Davidson από τότε που άρχισε να έχει σχέση με την πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian.

Ο Pete Davidson σχολίασε για πρώτη φορά δημόσια την παρενόχλησή του από τον Kanye West, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ «Netflix Is A Joke» αυτό το Σαββατοκύριακο όπου ήταν επικεφαλής σε δύο stand-up shows τα οποία επίσης μαγνητοσκοπήθηκαν.

Ο κωμικός ξεκίνησε τις δύο συνεχόμενες εμφανίσεις του σόου «Pete Davidson and Best Friends» στο «Fonda Theatre» του Λος Άντζελες την Παρασκευή 29 Απριλίου σημειώνοντας πόσο περίεργη χρονιά είχε μέχρι στιγμής και ανέφερε ότι ξεκίνησε με τον φόβο του μήπως είχε προσβληθεί από το AIDS.

Νωρίτερα φέτος υπήρχαν ισχυρισμοί ότι ο Kanye West προσπαθούσε να διαδώσει μία φήμη ότι ο Pete Davidson έπασχε από τη νόσο.

Ο σταρ του «Saturday Night Live» δέχτηκε έντονες δημόσιες επιθέσεις από τον ράπερ όταν ο άρχισε να έχει σχέση με την πρώην σύζυγο του Kanye West, Kim Kardashian, με τον Ye να παρενοχλεί καθημερινά τον Pete Davidson στο Instagram και να τον απειλεί μέσω του τραγουδιού «Eazy», στο βίντεο του οποίου αποκεφαλίζει μία εκδοχή του Davidson από πηλό.

Ο Pete Davidson αστειεύτηκε ότι πήγε στο γιατρό για να κάνει εξετάσεις για AIDS μετά τις φήμες που ήθελε να ξεκινήσει ο Kanye West, καθώς ο ράπερ είναι «ιδιοφυΐα», αλλά του είπαν ότι δεν έχει AIDS, απλά ότι έμοιαζε να έχει.

Επίσης, έκανε πολλές ακόμα νύξεις στα σχόλια του Kanye West κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του και ανέφερε ότι κανένας από τους φίλους του ή τους συναδέλφους του κωμικούς δεν ήξερε τι συμβουλές να του δώσει για να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις του ράπερ και απλώς του ευχήθηκαν καλή τύχη.

Στη συνέχεια, ο Pete Davidson θυμήθηκε ότι πήγε σε έναν αγώνα μπάσκετ τον Δεκέμβριο του 2021 με τον Chris Rock και τον Jon Stewart και παρατήρησε πόσο είχαν αλλάξει πολλά από τότε.

«Ο Chris χαστουκίστηκε, εγώ αποκεφαλίστηκα», αστειεύτηκε, προειδοποιώντας τον Stewart να προσέχει τα νώτα του.

Ο Pete Davidson σημείωσε επίσης πως ο κόσμος τον ρωτούσε αν ήταν θυμωμένος που ο φίλος του Jack Harlow συνεργάστηκε μουσικά με τον Kanye West και ο απάντησε πως δεν ήταν θυμωμένος.

Επίσης, αστειεύτηκε ότι ελπίζει ότι ο Kanye West να επαναλάβει το κόλπο της Mrs. Doubtfire και να εμφανιστεί μία ημέρα μεταμφιεσμένος ως οικονόμος στο σπίτι της πρώην συζύγου του.

Ο Pete Davidson δεν ανέφερε το όνομα της Kim Kardashian καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος και μετά την εμφάνισή του ανέβασε στη σκηνή τους φίλους του Giulio Gallarotti, Neko White, Carly Aquilino, Joey Gay, Derek Gaines, Jordan Rock και Dave Sirus για τα δικά τους stand-ups, ενώ η βραδιά έκλεισε με μία εμφάνιση του Machine Gun Kelly.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    US announces air defence boost for Ukraine

    The package comes days after a huge aid bill was approved in Washington

Weather&go!

  • Sat

    24°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    24°C