Ο Pete Davidson θεωρεί «ξεκαρδιστικές» τις απειλές του Kanye West εναντίον του

Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 - 9:49 μ.μ.

«Ο Pete πιστεύει ότι είναι όλη αυτή η υπόθεση είναι ξεκαρδιστική».

Ο νέος σύντροφος της Kim Kardashian, Pete Davidson, δεν φοβάται από τις απειλές που εκτόξευσε εναντίον του ο Kanye West μέσω ενός τραγουδιού του.

Στη συνεργασία του με τον The Game στο τραγούδι «Eazy» που κυκλοφόρησε πρόσφατα, ο Kanye West σχολιάζει: «Ο Θεός με έσωσε από αυτό το τροχαίο / μόνο και μόνο για να μπορέσω να σπάσω στον ξύλο τον Pete Davidson», αναφερόμενος, προφανώς, στο τροχαίο που είχε το 2002 και στο οποίο είχε σπάσει το σαγόνια του.

Αλλά ο Pete Davidson δεν ανησυχεί. «Ο Pete πιστεύει ότι είναι εντελώς ξεκαρδιστικό. Όχι μόνο αυτό, πιστεύει ότι όλη αυτή η υπόθεση είναι ξεκαρδιστική. Το λατρεύει», δήλωσε στο «Page Six» μία πηγή.

Η πηγή είπε ότι ο Davidson, ο οποίος έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στα μέσα ενημέρωσης για τις σχέσεις του με διάσημες γυναίκες, όπως η Ariana Grande, η Cazzie David και η Kaia Gerber, έχει συνηθίσει να δέχεται την προσοχή του Τύπου, αλλά το γεγονός ότι έχει σχέση με την Kim Kardashian τον εκθέτει σε ένα άλλο επίπεδο προσοχής.

«Είναι αστείο γι’ αυτόν το γεγονός ότι ο Τύπος θέλει να γνωρίζει κάθε του κίνηση ξαφνικά», είπε η πηγή.

Το τραγούδι του Kanye West είχε επίσης μια απροσδόκητη θετική πτυχή για το νέο ζευγάρι. «Όλη αυτή η τρέλα με τον Kanye την περασμένη εβδομάδα έφερε την Kim και τον Pete πιο κοντά», λέει μια άλλη πηγή.

Ο Kanye West έβαλε επίσης στο στόχαστρό του το Pete Davidson σε συνέντευξή του στο «Hollywood Unlocked», στην οποία ισχυρίστηκε ότι η Kim Kardashian δεν του επέτρεψε να μπει στο σπίτι της με τα παιδιά τους επειδή ήταν εκεί ο Davidson.

Ωστόσο, μια πηγή κοντά στην Kim Kardashian διευκρίνισε: «Ο Pete δεν έχει γνωρίσει ακόμα τα παιδιά της Kim και είναι ευρέως γνωστό ότι όποτε την επισκέπτεται στο Λος Άντζελες, μένει σε ένα ξενοδοχείο στο Beverly Hills, όπου έχει εμφανιστεί μαζί του».

Ο Kanye West υποστήριξε επίσης σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι τον κράτησαν μακριά από τα γενέθλια της κόρης του Chicago, αν και τελικά παρευρέθηκε στα πάρτι της μικρότερης κόρης του χάρη στον Travis Scott, ο οποίος του έδωσε τη διεύθυνση.

Παρ’ όλα αυτά, μία πηγή δήλωσε στο «Page Six» ότι η Kim Kardashian και ο Kanye West είχαν προγραμματίσει και είχε συμφωνήσει να κάνουν ξεχωριστά πάρτι.

«Η Kim και ο Pete μπορούν να μιλήσουν μεταξύ τους για όσα συμβαίνουν. Είναι ωραίο να έχουν κάποιον με τον οποίο να μοιράζονται τις ανησυχίες τους», ανέφερε η πηγή

Ωστόσο, η οργή του Kanye West προς τον Pete Davidson φέρεται να έχει ξεκινήσει στην πραγματικότητα πριν αρχίσει να έχει σχέση με την πρώην σύζυγό του.

Μετά την εμφάνιση του  Kanye West στο «Saturday Night Live» το 2018, κατά τη διάρκεια της οποίας φόρεσε ένα καπέλο με το σύνθημα «Κάντε την Αμερική μεγάλη ξανά» και προχώρησε σε ένα φλύαρο παραλήρημα υπέρ του Donald Trump που δεν βγήκε ποτέ στον αέρα, ο Pete Davidson εμφανίστηκε στην ενότητα «Weekend Update» της εκπομπής και σχολίασε το περιστατικό.

«Πολλοί άνθρωποι σκέφτηκαν ότι ο (συμπαρουσιαστής του “Weekend Update”, Michael) Che θα έπρεπε να είναι αυτός που θα μιλούσε για τον Kanye και το συζητήσαμε. Ο Che είναι μαύρος, αλλά εγώ είμαι τρελός και ξέρουμε και οι δύο ποια πλευρά του Kanye είναι στο τιμόνι αυτή τη στιγμή», είπε.

«Μιλώντας αυστηρά για τον εαυτό μου, αυτό που είπε ο Kanye όταν βγήκαμε από τον αέρα ήταν ένα από τα χειρότερα, πιο αμήχανα πράγματα που έχω δει ποτέ εδώ και έχω δει τον Chevy Chase να μιλάει σε έναν μαθητευόμενο», συνέχισε.

Εκείνη την εποχή, ο Kanye West ισχυρίστηκε ότι είχε δεχτεί bullying στις πρόβες επειδή φορούσε το καπέλο με το σύνθημα της καμπάνιας του Donald Trump, κάτι που ο Davidson είπε ότι ήταν αναληθές.

«Μακάρι να σου είχα κάνει bullying. Μακάρι να είχα πει ότι μπορεί να προσβάλει κάποιους ανθρώπους, όπως τη σύζυγό σου, ή κάθε μαύρο άνθρωπο που έχει περάσει ποτέ», ανέφερε.

Ο Pete Davidson αστειεύτηκε επίσης: «Kanye, ξέρω ότι λες: “Αυτός είναι ο πραγματικός μου εαυτός, δεν παίρνω φάρμακα”. Παρ’ τα. Δεν υπάρχει ντροπή στο θέμα των φαρμάκων. Τα παίρνω, είναι υπέροχα. Δεν είναι κακό να τα παίρνεις».

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Το Βήμα Σήμερα

    Ποιες είναι οι τρεις πληγές του ΕΣΥ

    Ο Πέτρος Κωσταντινίδης, δημοσιογράφος στις εφημερίδες το ΒΗΜΑ και τα ΝΕΑ, αναλύει την κατάσταση που επικρατεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας τονίζοντας τα βασικά προβλήματα και τους στόχους της κυβέρνησης.

Weather&go!

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    25°C