Ο Nick Jonas νιώθει «ευλογημένος» που η κορούλα του βγήκε από την εντατική

Η κόρη του Nick Jonas και της Priyanka Chopra έμεινε στην εντατική για περισσότερες από 100 ημέρες μετά τη γέννησή της.

Ο Nick Jonas νιώθει τυχερός που η κορούλα του, η Malti Marie, την οποία μοιράζεται με τη σύζυγό του Priyanka Chopra, είναι στο σπίτι της, αφού πέρασε «100 και πλέον ημέρες» στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών μετά τη γέννησή της.

Σε εμφάνισή του την Τετάρτη στο «The Kelly Clarkson Show», το νεότερο μέλος των Jonas Brothers μίλησε με ενθουσιασμό για το γεγονός ότι έγινε για πρώτη φορά πατέρας

«Είναι αρκετά τρελό», είπε ο Nick Jonas και ανέφερε επίσης για την αξιολάτρευτη κόρη του που επιτέλους επέστρεψε στο σπίτι: «Είναι η καλύτερη. Ήταν απλά μία μαγική περίοδος στις ζωές μας».

«Είναι ευλογία να την έχουμε στο σπίτι. Ήταν υπέροχα», πρόσθεσε.

Ο Nick Jonas δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες και αντ’ αυτού έδωσε τα συγχαρητήριά του στην Kelly Clarkson για τα εννέα βραβεία Emmy που κέρδισε για την καθημερινή εκπομπή της που προβάλλεται από το NBC.

Οι δυο καλλιτέχνες το γιόρτασαν με ένα κοκτέιλ, με την Kelly Clarkson να σχολιάζει: «Μου αρέσει όταν πίνουμε στην εκπομπή μου… Είχατε υπέροχα ποτά στο σπίτι σας όταν ήρθα».

Τον Ιανουάριο κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Nick Jonas και η Priyanka απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μέσω παρένθετης μητέρας. Το ζευγάρι αποκάλυψε την ημέρα της Γιορτής της Μητέρας, στις 8 Μαΐου, ότι η κόρη τους πέρασε «100 και πλέον ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών» μετά τη γέννησή της.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Nick Jonas εμφανίστηκε στο «The Tonight Show» του Jimmy Fallon όπου αποκάλυψε ποιος είναι ο αγαπημένος θείος της μικρής Malti από τη διάσημη οικογένεια των Jonas.

Ο 29χρονος τραγουδιστής τόνισε ότι οι αδελφοί του Kevin και Joe είναι «καταπληκτικοί» ως θείοι, όμως σημείωσε ότι ο μικρότερος αδελφός της οικογένειας Jonas, ο Frankie, είναι ο «αγαπημένος θείος της Malti με διαφορά».

«Λοιπόν, είναι ο πιο κοντινός σε ηλικία με τα παιδιά», είπε ο Nick πειράζοντας τον 21χρονο αδελφό του.

Μια πηγή δήλωσε στο «People» ότι το γεγονός πως έφεραν τη Malti στο σπίτι ήταν το «τέλειο δώρο για τη γιορτή της μητέρας» για τον Nick και την Priyanka, οι οποίοι είναι «ενθουσιασμένοι» που το μωράκι τους είναι επιτέλους κοντά τους.

«Η κόρη τους είναι καλά», είπε η πηγή για τη μικρή Malti. «Είναι ακόμα μικροσκοπική, αλλά κάθε μέρα μεγαλώνει. Και οι δύο θέλουν απλώς να την κρατούν στα χέρια τους και να την αγκαλιάζουν. Είναι ήδη υπέροχοι γονείς», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Πάλι Αυτοί

    Ακριβές τσάντες, καμπάκ Λάος και η τράπουλα που ρίχνει τις γυναίκες

    Ταχυδακτυλουργικά, κολυμπήθρες, λίστες αναμονής για μια μπανάνα, το καμπάκ του ΛΑΟΣ, τα ΦΕΚ και τα ΦΕΚ ΙΤ της τηλεόρασης

Weather&go!

  • Wed

    24°C

  • Thu

    22°C

  • Fri

    22°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C