Ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra απέκτησαν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας

Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 - 6:02 μ.μ.

Ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra ανακοίνωσαν ότι απέκτησαν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

«Είμαστε πανευτυχείς που επιβεβαιώνουμε ότι αποκτήσαμε ένα μωρό μέσω παρένθετης μητέρας», έγραψαν ο 29χρονος τραγουδιστής και η 39χρονη ηθοποιός σε κοινό μήνυμά τους που δημοσιεύθηκε στους προσωπικό λογαριασμούς τους στο Instagram.

«Ζητάμε με σεβασμό ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης στιγμής, καθώς εστιάζουμε στην οικογένειά μας. Σας ευχαριστούμε πολύ», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το TMZ, «πηγές με άμεση γνώση» ανέφερε ότι το μωρό του ζευγαριού γεννήθηκε το Σάββατο 15 Ιανουαρίου και ότι είναι κοριτσάκι, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα που έχει επιλέξει το ζευγάρι για το πρώτο του παιδί.

Ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου πριν από τρία χρόνια, τον Δεκέμβριο 2018, με μια δυτική τελετή που τέλεσε ο πατέρας του γαμπρού, Paul Kevin Jonas Sr., στην Ινδία, στη χώρα στην οποία έχει γεννηθεί η ηθοποιός. Την επόμενη ημέρα ακολούθησε μια παραδοσιακή ινδουιστική τελετή.

Κουμπάροι του Nick Jonas ήταν οι δύο μεγαλύτεροι αδελφοί του και συνεργάτες τους στο συγκρότημα των Jonas Brothers, o Kevin και ο Joe Jonas.

 

Η Priyanka Chopra εξέφρασε την επιθυμία της να αποκτήσει παιδιά σε πρόσφατη συνέντευξή της για το τεύχος Φεβρουαρίου του «Vanity Fair». «Είναι ένα μεγάλο μέρος των επιθυμιών μας για το μέλλον», είπε, πριν προσθέσει: «Με τη χάρη του Θεού, όταν θα συμβεί, θα συμβεί».

Η Priyanka Chopra, η οποία στέφθηκε Μις Κόσμος το 2000, δήλωσε επίσης σε συνέντευξή της στο «Tatler» τον Μάιο του 2020 ότι «ήταν και είναι πάντα πολύ σημαντικό για εμένα να αποκτήσω οικογένεια». «Είναι κάτι που θέλω οπωσδήποτε να κάνω και ελπίζω ότι όποτε το θελήσει ο Θεός, τη σωστή, κατάλληλη στιγμή, θα συμβεί», σημείωσε.

Ορισμένοι θαυμαστές υποπτεύθηκαν ότι το ζευγάρι επιφύλασσε μία χαρμόσυνη είδηση από ένα αστείο που έκανε η Priyanka Chopra κατά τη διάρκεια του κωμικού προγράμματος «Jonas Brothers Family Roast» των αδελφών Jonas που έκανε πρεμιέρα στο Netflix τον Νοέμβριο.

Όταν ανέβηκε στη σκηνή είπε: «Είμαστε το μόνο ζευγάρι (από τους Jonas Brothers) που δεν έχει παιδιά. Γι’ αυτό και είμαι ενθουσιασμένη που κάνω αυτή την ανακοίνωση. Ο Nick και εγώ περιμένουμε…» και έκανε μια παύση πριν προσθέσει «να διασκεδάσουμε απόψε και να κοιμηθούμε αύριο!».

Στη συνέχεια παρατήρησε ότι το πρόσωπο του Nick Jonas πάγωσε όταν άρχισε να μιλάει.

Η νεογέννητη κόρη του Nick Jonas και της Priyanka Chopra είναι το τέταρτο παιδί της οικογένειας των Jonas Brothers. Ο Kevin και η Danielle Jonas έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την 7 ετών Alena και την 5 ετών Valentina, ενώ ο Joe Jonas και η Sophie Turner έχουν μία κόρη, τη Willa, η οποία γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2020.

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Thu

    24°C

  • Fri

    23°C

  • Sat

    22°C

  • Sun

    23°C

  • Mon

    24°C