Ο Nick Carter των Backstreet Boys έκανε αγωγή στη γυναίκα που τον κατηγόρησε για βιασμό

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023 - 3:52 μ.μ.

Ο τραγουδιστής των Backstreet Boys ζητά αποζημίωση άνω των 2 εκατομμυρίων δολαρίων και υποστηρίζει ότι οι κατηγορίες εναντίον του είναι προϊόν σκευωρίας.

Ο Nick Carter κατέθεσε ανταγωγή εναντίον της γυναίκας που ισχυρίζεται ότι τη βίασε όταν ήταν 17 ετών.

Το φερόμενο ως θύμα, η 39χρονη σήμερα Shannon Ruth, κατέθεσε αστική αγωγή εναντίον του 43χρονου τραγουδιστή των Backstreet Boys σε δικαστήριο της Νεβάδα των ΗΠΑ τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους.

Στην αγωγή αυτή, η Ruth ισχυρίζεται ότι ο Carter την κάλεσε στο λεωφορείο της περιοδείας του μετά από μια συναυλία στην Tacoma της Ουάσινγκτον τον Φεβρουάριο του 2001 και τη βίασε και τη μόλυνε με σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.

Ο Nick Carter είχε αρνηθεί τις κατηγορίες σε δήλωση μέσω του δικηγόρου του προς το TMZ, λέγοντας ότι η ανταγωγή έχει ως στόχο να βάλει «ένα οριστικό τέλος στις συκοφαντίες και τις απόπειρες εκβιασμού».

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του Rolling Stone, ο Nick Carter κατέθεσε την ανταγωγή του στην πολιτεία της Νεβάδα την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου και ζητά αποζημίωση ύψους τουλάχιστον 2,35 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Nick Carter ισχυρίστηκε στο TMZ ότι το σύνολο της αποζημίωσης που ζητά είναι το ίδιο ποσό που έχουν κοστίσει στον ίδιο και στο συγκρότημά του οι ακυρώσεις εμφανίσεων και διάφορων συμφωνιών μετάτ τις κατηγορίες της Shannon Ruth.

Η Ruth, η οποία περιγράφει ότι είναι αυτιστική και έχει εγκεφαλική παράλυση, ανέφερε σε συνέντευξη τύπου όσα φέρεται να της είπε ο Carter μετά την καταγγελλόμενη επίθεση: «Αφού με βίασε, θυμάμαι ότι με αποκάλεσε “καθυστερημένη σκύλα”, με άρπαξε και άφησε μώλωπες στο χέρι μου».

Στην ανταγωγή, η νομική ομάδα του Nick Carter κατηγορεί τη Shannon Ruth ότι «χειραγωγήθηκε ώστε να προβεί σε ψευδείς ισχυρισμούς» από τη Melissa Schuman, πρώην μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Dream της δεκαετίας του ’00, και τον πατέρα της, Jerome.

Η Melissa Schuman είχε υποστηρίξει σε μια ανάρτησή της στο blog της τον Νοέμβριο του 2017 ότι ο Nick Carter τη βίασε στο διαμέρισμά του στο Λος Άντζελες και της αφαίρεσε την παρθενιά.

Ο Nick Carter αρνήθηκε τις κατηγορίες σε δήλωσή του τότε, λέγοντας για τη Schuman: «Ποτέ δεν μου είχε πει όσο ήμασταν μαζί ή οποιαδήποτε στιγμή από τότε ότι οτιδήποτε κάναμε δεν ήταν συναινετικό. Είναι αντίθετο με τη φύση μου και με ό, τι θεωρώ πολύτιμο να προκαλώ σκόπιμα σε κάποιον δυσφορία ή βλάβη».

Η εισαγγελία της κομητείας του Λος Άντζελες αρνήθηκε να ασκήσει ποινική δίωξη για την υπόθεση όταν η Melissa Schuman υπέβαλε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της Σάντα Μόνικα τον Φεβρουάριο του 2018, με την αιτιολογία ότι το αδίκημα είχε παραγραφεί το 2013.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο του ABC ακύρωσε μετά τις καταγγελίες εναντίον του Nick Carter ένα προγραμματισμένο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με τους Backstreet Boys.

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • The Criminal Makeup

    103: Creepy Gym Teacher Grooms Teenage Student... Before Trying to KILL HER - Sam Shelton

Weather&go!

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C