Ο Mick Jagger «μαθαίνει γλώσσες σαν παπαγάλος» για τις διεθνείς περιοδείες των Rolling Stones

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022 - 8:02 μ.μ.

Οι Rolling Stones θα ξεκινήσουν μία νέα περιοδεία το καλοκαίρι και ο Mick Jagger εξασκείται στις ξένες γλώσσες

Ο Mick Jagger «μαθαίνει γλώσσες σαν παπαγάλος» για τις διεθνείς περιοδείες του με τους Rolling Stones.

«Συνήθως στις διεθνείς συναυλίες μαθαίνω τις γλώσσες (των χωρών που επισκέπτονται). Αλλά πρέπει να τις μάθω σαν παπαγάλος!», ανέφερε ο 78χρονος θρύλος της ροκ σύμφωνα με τη στήλη «Wired» της «Daily Star».

Ο Mick Jagger, ο οποίος θα ξεκινήσει το καλοκαίρι μία νέα περιοδεία με τους Rolling Stones για τον εορτασμό των 60 ετών από τη δημιουργία τους, εξήγησε στη συνέχεια ότι ενώ δυσκολεύεται με τα γερμανικά, η περιοδεία τους με τίτλο «Sixty Tour» έχει αφετηρία την Ισπανία και θεωρεί τη γλώσσα της χώρας «πολύ πιο εύκολη», ενώ δήλωσε επίσης ότι είναι καλός και με τα γαλλικά.

«Τα γερμανικά δεν είναι τα πιο εύκολα για εμένα. Ξεκινάμε από την Ισπανία, ξέρω λίγα ισπανικά, οπότε είναι πολύ πιο εύκολο για εμένα», είπε.

«Τα γαλλικά είναι πιο εύκολα για μένα. Έχω περάσει πολύ χρόνο στη Γαλλία. Μιλούσα γαλλικά από τότε που ήμουν παιδί, από τότε που ήμουν 11 ετών, στο σχολείο και μετά συνήθιζα να ταξιδεύω στη Γαλλία. Με πήγαιναν οι γονείς μου».

Ο Mick Jagger κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για τα τραγούδια που θα παίξουν οι Rolling Stones στην επερχόμενη περιοδεία τους και τόνισε θέλει να χρησιμοποιήσει τον τεράστιο κατάλογο του συγκροτήματος για να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού.

«Όταν κάνεις πρόβες θέλεις να έχεις έναν ικανοποιητικό αριθμό τραγουδιών στο τσεπάκι σου. Έτσι μπορείς να κάνεις μια καλή επιλογή, ώστε να μην χρειάζεται να παίζεις τα ίδια τραγούδια κάθε βράδυ και να μπορείς να κρατάς τον κόσμο ευχαριστημένο και να κρατάς το ενδιαφέρον στην μπάντα», σημείωσε.

Ο τραγουδιστής των Rolling Stones πρόσθεσε επίσης ότι είναι πολύ σημαντικός ο ρυθμός των τραγουδιών που θα παίξουν, καθώς το πρόγραμμά τους πρέπει να έχει σωστή ροή.

«Δεν μπορεί να ανεβοκατεβαίνει πολύ γρήγορα και ούτω καθεξής. Δεν είναι μόνο τα τραγούδια, είναι ο τρόπος με τον οποίο τα τραγούδια κυλούν για τις δύο ώρες που βρίσκεσαι στη σκηνή», εξήγησε.

«Πάντα θέλεις να ξεκινάς με κάτι που τραβάει την προσοχή του κόσμου, μου αρέσει να το αλλάζω, οπότε δεν μου αρέσει να ξεκινάω με το ίδιο πράγμα κάθε βράδυ», είπε ο Mick Jagger.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Θέκλα Πετρίδου, το podcast

    Podcast Ep #54 Ενδοαποκαλύψεις από ψυχοθεραπεία και ψυχοεκπαίδευση. Μελέτη περίπτωσης ανδρός ετών 55

    Podcast Episode #54 Ενδοαποκαλύψεις από ψυχοθεραπ…

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    25°C