Ο Maluma κάνει πραγματικότητα το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής του

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 - 7:50 μ.μ.

«Το ονειρευόμουν αυτό από τότε που ξεκίνησα την καριέρα μου», δηλώνει ο Maluma για την ιστορική συναυλία που θα δώσει στη γενέτειρά του, το Μεντεγίν της Κολομβίας.

Μετά τα αποκαλυπτήρια του κέρινου ομοιώματός του από το Madame Tussauds στο Μεντεγίν της Κολομβίας, ο Maluma είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη συναυλία που έχει γίνει στη γενέτειρά του.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία με τίτλο «Medallo en el Mapa» που θα λάβει χώρα το Σάββατο 30 Απριλίου στο γήπεδο ποδοσφαίρου «Atanasio Girardot» του Μεντεγίν έχουν επισήμως εξαντληθεί. Περίπου 54.000 άνθρωποι θα παρακολουθήσουν ζωντανά τον Λατίνο σταρ ενώ θα εκπληρώνει ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά του.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί πάντα το ονειρευόμουν αυτό, πραγματικά, από τότε που ξεκίνησα την καριέρα μου», δήλωσε ο Maluma στο Associated Press σε συνέντευξή του από το Μεντεγίν.

«Με γεμίζει αδρεναλίνη, με γεμίζει τρακ, γιατί θα είμαι εκεί πάνω και θα δω την οικογένειά μου, θα δω τους φίλους μου με τους οποίους μεγάλωσα, θα δω τους ανθρώπους μου. Νομίζω ότι είναι το όνειρο κάθε καλλιτέχνη να εμφανίζεται στην πόλη του», συνέχισε  και πρόσθεσε: «Πρέπει να δείξουμε στον κόσμο ότι μπορείς να γίνεις προφήτης στον τόπο σου».

Το στάδιο, με μέγιστη χωρητικότητα σχεδόν 45.000 ατόμων, έχει ήδη υποδεχθεί δύο μεγάλα αστέρια από το Μεντεγίν: Τον J Balvin και την Karol G. Αλλά ο Maluma επισημαίνει ότι η δική του συναυλία θα είναι η μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στον συγκεκριμένο χώρο χάρη στον σχεδιασμό των 360 μοιρών, με τη σκηνή να τοποθετείται στη μέση του γηπέδου και το κοινό να καλύπτει όχι μόνο τις κερκίδες αλλά και το γρασίδι.

Για τον Maluma, η διοργάνωση ενός σόου όπως το «Medallo en el Mapa» είναι ένας τρόπος να μειώσει τα στερεότυπα για την πόλη του σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών. Ο Πάμπλο Εσκομπάρ πέθανε το 1993, λιγότερο από δύο μήνες πριν γεννηθεί ο Maluma.

«Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ από τότε που ξεκίνησα την καριέρα μου, γιατί κάθε φορά που πήγαινα στο εξωτερικό, οι άνθρωποι μιλούσαν πάντα πολύ αρνητικά όταν μιλούσαν για το Μεντεγίν: μιλούσαν για τη διακίνηση ναρκωτικών, τη βία, έλεγαν ότι (η Κολομβία) ήταν μια χώρα που δεν μπορούσες να επισκεφτείς, μια επικίνδυνη χώρα», είπε, σημειώνοντας ότι όλα αυτά τα χρόνια πολλοί συμπατριώτες του έχουν διακριθεί όχι μόνο στη μουσική, αλλά και στον αθλητισμό και στις επιχειρήσεις.

«Είμαι μέρος αυτής της φουρνιάς που έχει ένα διαφορετικό όραμα και μια διαφορετική αντίληψη και που έχει δουλέψει σκληρά γι’ αυτό», δήλωσε ο Maluma.

«Αυτό θέλω να κάνω με το “Medallo en el Mapa”, θέλω να δείξω σε όλο τον κόσμο ότι το Μεντεγίν δεν είναι βία, ότι το Μεντεγίν δεν είναι εμπόριο ναρκωτικών, ότι ο Πάμπλο Εσκομπάρ πέθανε πριν από πολλά χρόνια», τόνισε.

Ο Maluma έκανε πραγματικότητά άλλο ένα όνειρό του τη Δευτέρα, όταν παρευρέθηκε στα αποκαλυπτήρια του κέρινου ομοιώματός του από το Madame Tussauds του Ορλάντο στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Μεντεγίν, όπου το ομοίωμα μεταφέρθηκε κατόπιν αιτήματος του τραγουδιστή.

«Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ που δεν έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στο Ορλάντο ή στη Νέα Υόρκη ή στο Λος Άντζελες και να πάνε σε ένα μουσείο και να δουν ένα γλυπτό αυτού του διαμετρήματος, οπότε το γεγονός ότι μπόρεσα να το φέρω από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Κολομβία, ότι μπορέσω να κάνω αυτό το δώρο στην πόλη μου, είναι το πιο ξεχωριστό πράγμα για εμένα, για να είμαι ειλικρινής», εξήγησε.

Ο Maluma θυμήθηκε ότι κάποτε ο ίδιος είχε επισκεφθεί ένα παράρτημα του δημοφιλούς μουσείου κέρινων ομοιωμάτων και είχε φωτογραφηθεί δίπλα στα ομοιωμάτων των ειδώλων του και σχολίασε: «Τώρα το ομοίωμά μου θα είναι δίπλα σε όλους αυτούς τους καλλιτέχνες που ακολούθησα».

Η συναυλία «Medallo en el Mapa» του Maluma στο Μεντεγίν θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του Prime Video και του Amazon Music στις 05:00 ώρα Ελλάδας της Κυριακής 1 Μαΐου.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Έξω από το στόμα του Λάκη

    Λάκης Λαζόπουλος: Πού πήγαν τα 11 λεπτά; (Επεισόδιο 25ο)

    «Έξω από το στόμα του Λάκη» - Ο Λάκης Λαζόπουλος, αποκλειστικά στο newsbreak.gr, κάθε Πέμπτη στις 19:00. Τώρα που το επιτελικό κράτος έγινε υποτελικό, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ χωράει σε ένα κασελάκι, τώρα που ό,τι καταλήγει σε -άκης μας κυβερνάει, τώρα έρχεται

Weather&go!

  • Fri

    21°C

  • Sat

    24°C

  • Sun

    25°C

  • Mon

    24°C

  • Tue

    26°C