Ο Lil Nas X είναι «χαρούμενος» που κάνει τους ΛΟΑΤΚΙ νέους να νιώσουν ότι τους βλέπουν

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 - 10:09 μ.μ.

«Χαίρομαι που οι άνθρωποι εμπνέονται από εμένα και από αυτό που κάνω».

Ο Lil Nas X παρέλαβε το περίφημο βραβείο Hal David Starlight Award κατά τη διάρκεια της φετινής τελετής του Hall of Fame των Τραγουδοποιών, που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη στις 16 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το Hall of Fame των Τραγουδοποιών, το βραβείο απονέμεται σε «χαρισματικούς νέους τραγουδοποιούς που έχουν σημαντική επίδραση στη μουσική βιομηχανία μέσω των πρωτότυπων τραγουδιών τους».

Στους προηγούμενους νικητές του βραβείου περιλαμβάνονται καλλιτέχνες όπως οι Taylor Swift, Ed Sheeran, Drake, Alicia Keys, Halsey, Nick Jonas, John Mayer και Dan Reynolds των Imagine Dragons, μεταξύ άλλων.

Το βραβείο θεσπίστηκε το 2004 για να διατηρήσει την κληρονομιά του πρώην προέδρου του Hall of Fame των Τραγουδοποιών, Hal David.

Μιλώντας στο Extra από το κόκκινο χαλί της εκδήλωσης, ο Lil Nas X ρωτήθηκε για τη σημασία που είχε για εκείνον η βραδιά και για τον τρόπο με τον οποίο βοηθάει τους ΛΟΑΤΚΙ νέους να νιώθουν ότι τους βλέπουν.

O Lil Nas X σημείωσε ότι η αναγνώριση «σημαίνει πάρα πολλά» για εκείνον.

«Είναι πάντα τρομακτικό όταν είσαι ο πρώτος -ή ένας από τους πρώτους- ανθρώπους που αναλαμβάνουν έναν μεγάλο ρόλο στον κόσμο. Προσπαθώ να βρω το δρόμο μου και χαίρομαι που οι άνθρωποι εμπνέονται από εμένα και από αυτό που κάνω», σχολίασε.

Ο Lil Nas X έστειλε επίσης ένα μήνυμα υποστήριξης προς τους ΛΟΑΤΚΙ θαυμαστές του που αποτελούν στόχο και δέχονται παρενόχληση είτε διαδικτυακά είτε από τους συνομηλίκους τους λόγω της σεξουαλικότητάς τους.

«Θυμάμαι ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και δεν υπάρχει τίποτα που θα μου δώσει ο κόσμος και δεν θα μπορέσω να το δεχτώ», ανέφερε.

Ο Lil Nas X έχει αφήσει ένα σημαντικό σημάδι στην εκπροσώπηση των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων στη μουσική βιομηχανία, αλλά όπως πολλοί νέοι queer άνθρωποι, έδωσε και ο ίδιος πολλές μάχες.

«Θα υπάρξουν πολλοί άνθρωποι, που θα προσπαθήσουν να σε ρίξουν ξανά και ξανά», δήλωσε επίσης στο E! News από το κόκκινο χαλί της εκδήλωσης.

«Μερικές φορές θα ρίξεις μόνος σου τον εαυτό σου. Θα έχεις πολλές ενοχλητικές σκέψεις που δεν θέλεις να υπάρχουν, αλλά απλά συνέχισε να προχωράς», τόνισε.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Global News Podcast BBC

    Man sets himself ablaze outside Trump trial

    Bystanders and officers put out the flames with coats and fire extinguishers

Weather&go!

  • Sat

    21°C

  • Sun

    22°C

  • Mon

    22°C

  • Tue

    24°C