Ο Liam Gallagher δεν έχει δει τον αδελφό του Noel Gallagher εδώ και «περίπου 10 χρόνια»

«Είναι κρίμα», σχολιάζει ο Liam Gallagher για τις σχέσεις του με τον Noel Gallagher.

Ο Liam Gallagher αποκαλύπτει ότι δεν έχει δει τον αδελφό του Noel Gallagher εδώ και «περίπου 10 χρόνια».

Ο τραγουδιστής των Oasis, ο οποίος βρίσκεται σε διαμάχη με τον μεγαλύτερο αδελφό του μετά την επεισοδιακή διάλυση του συγκροτήματος το 2009, παραδέχτηκε ότι «είναι κρίμα» που δεν μπόρεσαν να αφήσουν τις διαφορές τους να ξεχαστούν.

«Η τελευταία φορά που είδα τον Noel ήταν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα πριν από περίπου 10 χρόνια. Είναι κρίμα, έτσι δεν είναι;», είπε ο Liam Gallagher, μιλώντας στο περιοδικό «Esquire» στο πλαίσιο της ενότητας «What I’ve Learned» (Τι έμαθα).

«Οι καλές στιγμές υπερτερούν των κακών στιγμών. Νομίζω ότι είναι καλύτερο να το αφήσουμε έτσι», πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ, ο Liam Gallagher αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να ελπίζει ότι κάποια ημέρα οι Oasis θα επανενωθούν, αλλά προειδοποίησε τους θαυμαστές του να μην περιμένουν σύντομα την επιστροφή του συγκροτήματος.

«Θέλω να πιστεύω ότι οι Oasis θα ξανασμίξουν, αλλά όχι αυτή την εβδομάδα», δήλωσε.

«Η πόρτα είναι ανοιχτή για όλα. Δεν θα με εξέπληττε αν αύριο προσγειώνονταν εξωγήινοι. Δεν θα με εξέπληττε αν είναι ήδη εδώ. Δεν θα με εξέπληττε αν ο Θεός περπατούσε ανάμεσά μας. Δεν θα με εξέπληττε τίποτα», συνέχισε.

Και ενώ οι Oasis έχουν μείνει στην ιστορία ως ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα στον κόσμο, ο Liam Gallagher υποβάθμισε την κληρονομιά τους.

«Όλοι λένε ότι είμαστε οι μεγαλύτεροι. Υπήρχαν πολλά μέρη όπου θα μπορούσαμε να είμαστε μεγαλύτεροι. Ήμασταν οι μεγαλύτεροι στην Αγγλία. Και ήμασταν αρκετά μεγάλοι στην Ιαπωνία. Αλλά δεν ήμασταν τόσο μεγάλοι στην Αμερική, καθόλου», σχολίασε.

«Δεν παίξαμε ποτέ σε στάδια στην Ισπανία. Έπρεπε να γίνει πολύ περισσότερη δουλειά, οπότε δεν έπρεπε να είχαμε διαλυθεί, γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει περισσότερους δίσκους. Είναι κρίμα», σημείωσε.

Ο Liam Gallagher υποστήριξε ότι ήταν το πεπρωμένο του να γίνει καλλιτέχνης: «Πιστεύω ότι ήταν γραφτό να βρίσκομαι σε μία σκηνή και να τραγουδάω τραγούδια. Έχω καλά πνευμόνια», είπε.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • Πάλι Αυτοί

    Ακριβές τσάντες, καμπάκ Λάος και η τράπουλα που ρίχνει τις γυναίκες

    Ταχυδακτυλουργικά, κολυμπήθρες, λίστες αναμονής για μια μπανάνα, το καμπάκ του ΛΑΟΣ, τα ΦΕΚ και τα ΦΕΚ ΙΤ της τηλεόρασης

Weather&go!

  • Wed

    24°C

  • Thu

    22°C

  • Fri

    22°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C