Ο Liam Gallagher αποκαλύπτει ότι τον εκνεύριζε το «Wonderwall» των Oasis

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 5:48 μ.μ.

«Τώρα καθώς μεγαλώνω έχω αρχίσει να το συνηθίζω ξανά».

Ο Liam Gallagher αποκάλυψε ότι για ένα διάστημα δεν ήταν θαυμαστής του «Wonderwall» των Oasis, λέγοντας ότι αναμφισβήτητα το πιο διάσημο single του συγκροτήματος «συνήθιζε να τον εκνευρίζει».

Μιλώντας στο LADBible, ο Liam Gallagher ρωτήθηκε ποιο από τα δέκα τραγούδια των Oasis με τις υψηλότερες πωλήσεις είναι το αγαπημένο του και επέλεξε το «Live Forever» από το άλμπουμ «Definitely Maybe» του 1994 επειδή «είναι λίγο συναισθηματικό».

Όταν αποκαλύφθηκε ότι το LADBible είχε προβλέψει ότι θα επέλεγε το «Wonderwall», είπε: «Είναι εντάξει και αυτό, αλλά κοροϊδεύετε; Αυτό το τραγούδι μου τρέλαινε το μυαλό! Έχω αρχίσει να το συνηθίζω ξανά μόνο τώρα καθώς μεγαλώνω».

Το «Wonderwall» συμπεριλήφθηκε στο περίφημο άλμπουμ «(What’s The Story) Morning Glory?» των Oasis που κυκλοφόρησε το 1995. Το τραγούδι, το οποίο ήταν υποψήφιο για δύο βραβεία Grammy, το έγραψε ο αδελφός του Liam, ο Noel Gallagher.

Το 2021, το Rolling Stone τοποθέτησε το «Wonderwall» στο No. 95 της λίστας του με τα 500 Καλύτερα Τραγούδια Όλων των Εποχών, ενώ το 2014, το «Wonderwall» ψηφίστηκε από το NME στο No. 36 των καλύτερων τραγουδιών όλων των εποχών.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο 49χρονος Βρετανός καλλιτέχνης ρωτήθηκε επίσης σε ποιο τηλεοπτικό ριάλιτι θα ήθελε να συμμετάσχει.

«Δεν μου αρέσει αυτό. Αυτό είναι το πρόβλημα με αυτή τη γαμημένη χώρα, πάρα πολλά προγράμματα για φαγητό, φίλε. Και μετά δεν υπάρχει τίποτα για τη μουσική, το μόνο που έχεις είναι το “Jools Holland”, αλλά υπάρχουν πολλοί **** που θέλουν να βλέπουν τους άλλους να ψήνουν ψωμί και όλα αυτά», είπε.

Ο Liam Gallagher υποστήριξε επίσης ότι θα ήταν «χωρίς αμφιβολία» καλός πρωθυπουργός.

«Οποιοσδήποτε θα έκανε καλύτερη δουλειά από αυτόν τον τύπο που είναι εκεί τώρα», σχολίασε, αναφερόμενος στον Βρετανό πρωθυπουργό Boris Johnson.

Στις αρχές του Ιουνίου, ο Liam Gallagher έδωσε δύο τεράστιες sold-out σόλο συναυλίες στο Knebworth της Αγγλίας, όπου εμφανίστηκε μπροστά σε περισσότερους από 160.000 ανθρώπους στην επιστροφή του στον χώρο όπου ο Oasis έγραψαν ιστορία το 1996 με δύο θρυλικές συναυλίες.

Τον Liam Gallagher συνόδευσαν οι Kasabian, Paolo Nutini, Amyl & The Sniffers και Pastel στην πρώτη βραδιά του, ενώ στη δεύτερη βραδιά στο πλευρό του είχε ξανά τους Kasabian, αλλά και τους Michael Kiwanuka, Fat White Family και Goat Girl.

Στις 2 Ιουλίου, ο Liam Gallagher θα εμφανιστεί στην Αθήνα και στην Πλατεία Νερού μαζί με τον εξίσου εμβληματικό Iggy Pop στο πλαίσιο του «Release Athens 2022».

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

Weather&go!

  • Tue

    25°C

  • Wed

    23°C

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    20°C