Ο Lewis Capaldi αποκαλύπτει γιατί τον έδιωξαν από το Tinder

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 - 6:31 μ.μ.

Ο Lewis Capaldi αποκαλύπτει ότι τον έχουν διώξει από τουλάχιστον τρεις εφαρμογές γνωριμιών.

Ο Lewis Capaldi αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθώς προσπαθεί να κάνει νέες γνωριμίες ενώ βρίσκεται στα φώτα στη δημοσιότητας.

Ο 25χρονος Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός εμφανίστηκε στο podcast «Diary of a CEO» και μίλησε για τη ζωή, τον έρωτα και τη φήμη, αποκαλύπτοντας ότι τον έχουν διώξει από τουλάχιστον τρεις εφαρμογές γνωριμιών.

«Μόλις με έδιωξαν από το Tinder επειδή νομίζω ότι ο κόσμος πιστεύει ότι είμαι ψεύτικος», εξήγησε.

«Έτσι, με έδιωξαν από το Bumble, το Tinder, το Hinge… Λατρεύω το Tinder, το Tinder είναι υπέροχο, αλλά το Hinge είναι αυτό στο οποίο θέλω πραγματικά να μπω, γιατί νιώθω ότι εκεί βρίσκονται οι άνθρωποι στα μέσα των 20», συνέχισε.

«Γνώρισα την τελευταία μου κοπέλα στο Tinder και είναι καταπληκτική», είπε ο τραγουδιστής.

Ο Lewis Capaldi ανέφερε ότι έχει λογαριασμούς σε «ένα σωρό» εφαρμογές γνωριμιών, μεταξύ των οποίων και ένα κοινωνικό δίκτυο που του προτάθηκε και τον έσπρωξε έξω από τη ζώνη άνεσής του.

«Κάποιος μου είπε να μπω σε αυτό που λέγεται Feeld και είπα: “Ωραία, είναι άλλη μια εφαρμογή γνωριμιών, τέλος πάντων”. Και μπήκα σε αυτό, και ήταν πολύ σεξουαλικό. Και σκέφτηκα: “Αυτό είναι πολύ πιο έξω από οτιδήποτε έχω συνηθίσει”», θυμήθηκε.

Μιλώντας για την ερωτική ζωή του αυτή την περίοδο και τα σχέδιά του, ο Lewis Capaldi είπε: «Αν συναντούσα το σωστό άτομο, θα ήμουν ενθουσιασμένος. Αλλά αυτή τη στιγμή είναι λίγο άδικο για το άλλο άτομο, θα πρέπει να είναι ένας άνθρωπος με αρκετή κατανόηση».

«Και τα παιδιά; Αυτή τη στιγμή αυτό δεν είναι καθόλου στα σχέδιά μου. Μια φίλη μου έχει τέσσερα παιδιά και αυτό δεν είναι καθόλου το στυλ μου», συνέχισε.

Ο Lewis Capaldi στάθηκε ακόμη στις δυσκολίες που υπάρχουν όταν έχει σχέση με κάποιο άτομο που δεν είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας και στην αναπόφευκτη ανισορροπία δυνάμεων.

«Προσπαθώ να το δουλέψω κι αυτό, γιατί δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τη φήμη μου ή να επηρεάσει το άτομο με το οποίο βγαίνω. Τι, υποτίθεται ότι πρέπει να βγαίνω μόνο με ανθρώπους που είναι διάσημοι; Αυτό είναι πολύ περίεργο», είπε.

ΠΗΓΗ:hit-channel

Περισσότερα NEWS

Podcasts

  • The Criminal Makeup

    103: Creepy Gym Teacher Grooms Teenage Student... Before Trying to KILL HER - Sam Shelton

Weather&go!

  • Thu

    23°C

  • Fri

    21°C

  • Sat

    23°C

  • Sun

    25°C